De zelftemmer

De zelftemmer - Will Jansen | Northernlights300.org

...andse kookwereld van rond de eeuwwisseling ... Home | De Kremmer ... . Eind vorig jaar verscheen het boek De Zelftemmer of De kok die mensen aardig kookte van Will Jansen. De titel is misschien wat gek, maar wees gerust het gaat hier niet om een kannibaal die goed wist hoe je een vrouwendij à point gaart.. Het boek beschrijft het leven van Edwin Egging, begaafd kok, die ook maar een mens is. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journ ... Vakantie in Frankrijk: De Zelftemmer, cassoulet en citre ... ... . Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling. Geheel indachtig de boodschap van De Zelftemmer was het bij de auberge eerlijk, eenvoudig en goed eten met producten uit de naaste omgeving. Daar werden we blij van. Bij Au Levant in Saint Maurice was het een paar gastronomische treden hoger, en dus duurder, maar de kip die Mrs. M kreeg bleek een stuk droog filet. De zelftemmer Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling. Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinne De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling. dit werk kent de volgende uitvoeringen. E-book (epub) ISBN 9789077788639 verschijningsdatum 30/08/2018. NUR 300 Literaire fictie algemeen imprint Bouillon Culinaire Journalistiek uitgever. Vrije Uitgevers, De. taal Nederlands. De zelftemmer. Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Gu...

INFORMATIE

AUTEUR
Will Jansen
DIMENSIE
6,95 MB
BESTANDSNAAM
De zelftemmer.pdf

OMSCHRIJVING

Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling.

Wil je het boek lezen?De zelftemmer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Will Jansen. Lezen De zelftemmer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN