Marketingplan Today

Marketingplan Today - Albert Zeeman | Northernlights300.org

...e organisaties, banken, gemeenten en business clubs, organiseren wij workshops op maat ... Marketingplan Today (USA edition), Albert Zeeman ... ... . Geen voorbereiding nodig Marketingplan Today is laagdrempelige marketingtheorie gemengd met praktijkervaringen. De methode helpt je stap voor stap jouw beste marketingplan te maken, of je dat nu op papier of online doet. 'Marketingplan Today' is een toegankelijk doe-boek dat marketingtheorie laagdrempelig mengt met praktijkervaringen. Elk hoofdstuk behandelt een vraag aan jou als ondernemer. De uitleg en achtergrondin ... Marketingplan Today | De agenda met events ... . Elk hoofdstuk behandelt een vraag aan jou als ondernemer. De uitleg en achtergrondinformatie in het boek helpt je stap voor stap jouw beste marketingplan te maken, of je dat nu op papier of online doet. "Marketingplan Today 1e druk is een boek van Albert Zeeman uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463425155 Iedere ondernemer verdient een goed marketingplan. Je maakt het zelf met Marketingplan Today, zonder dagenlange heisessies. Vergeet ellenlange formulieren en ingewikkelde sjablonen. Albert helpt organisaties en kleine zelfstandigen bij het (her)ontdekken van hun toegevoegde waarde om die te vertalen naar nieuw succes. De hype van 2015, het Oxboard dat alle filmsterren, YouTube-helden en DJ's moesten hebben, begon bij een doordachte campagne, gebaseerd op de methode Marketingplan Today van Albert Zeeman. Marketingplan Today Jouw marketingplan in 1 uur! Menu. Marketingplan in 1 uur; Boek; Events; Auteurs. Persbericht maart 2017; Contact; NL/USA; 5 Oktober, IJsselstein DHPA leden event Uniek event op een unieke lokatie: de Gerbrandy toren. Exclusief voor leden. 13 November, Maastricht Een marketingplan in minder dan één dag kan. Ervaren facilitators kunnen met dit model zelf een marketingplan in 1 uur realiseren. Gratis interactief het model (leren) invullen kan op www.marketingplantoday.nl Boek 'Marketingplan Today' is online te koop en bij de betere boekhandel. Marketingplan Today. 20 likes. Iedere ondernemer verdient een goed marketingplan. Je maakt het zelf met Marketingplan Today, zonder dagenlange heisessies. gratis marketingplanonline.nl Iedere ondernemer verd...

INFORMATIE

AUTEUR
Albert Zeeman
DIMENSIE
9,91 MB
BESTANDSNAAM
Marketingplan Today.pdf

OMSCHRIJVING

"Marketingplan Today 1e druk is een boek van Albert Zeeman uitgegeven bij Mijnmanagementboek.Nl. ISBN 9789463425155 Iedere ondernemer verdient een goed marketingplan. Je maakt het zelf met Marketingplan Today, zonder dagenlange heisessies. Vergeet ellenlange formulieren en ingewikkelde sjablonen. Je geeft antwoord op de zes eenvoudige en prikkelende vragen van Albert Zeeman. Daarmee leg je het fundament voor jouw nieuwe marketingplan.De vragen in het boek en op de website marketingplantoday.nl raken de kern van ondernemen. Je herkent in een mum van tijd de toegevoegde waarde van jouw bedrijf of product. Je formuleert doelstellingen en resultaten, inclusief de basis voor marketing- en verkoopacties. ""Marketingplan Today' is een toegankelijk doe-boek dat marketingtheorie laagdrempelig mengt met praktijkervaringen. Elk hoofdstuk behandelt een vraag aan jou als ondernemer. De uitleg en achtergrondinformatie in het boek helpt je stap voor stap jouw beste marketingplan te maken, of je dat nu op papier of online doet. Met Marketingplan Today zet iedereen een eigen marketingplan in elkaar, als je dat wilt binnen een dag.Bijdragen door ondernemers Ben Tomesen, Jeroen Gort, Gerdi Vogels, John Lommers, Frank Quix en Ivar Jansen laten zien hoe zij aankijken tegen de kern van Marketingplan Today."

Wil je het boek lezen?Marketingplan Today in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Zeeman. Lezen Marketingplan Today Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN