Kiev op de bodem van een glas

Kiev op de bodem van een glas - Tobias Wals | Northernlights300.org

...gemiddelde: 4,00 Het resulteerde in de publicatie van zijn verhaal 'Het Bykivnjabos' in Tirade, waarin de hoofdpersoon een mysterieus sms'je ontvangt met een uitnodiging naar de gedenkplaats van Bykivnja te komen Net zo avontuurlijk zijn de andere verhalen die Wals schreef tijdens zijn verblijf in Oekraïne, die nu zijn gebundeld in Kiev op de bodem van een glas ... Kiev op de bodem van een glas (Dutch Edition) eBook: Wals ... ... . Toen Tobias Wals zich meldde bij literair tijdschrift Tirade was de gehele redactie direct onder de indruk van zijn kunnen. Hij omschreef zichzelf als slavist 'die momenteel een onverantwoord leven... Een glazen fles snijden. Je hebt vast wel eens vazen gezien die van een fles zijn gemaakt en je afgevraagd hoe ze het glas snijden. Het proces is eenvoudig en door enkele stappen uit te voeren kun je ervoor zorgen dat andere mensen vol... Controleer de bodem van het object op een stic ... Kiev op de bodem van een glas - Uitgeverij Van Oorschot ... . Hij omschreef zichzelf als slavist 'die momenteel een onverantwoord leven... Een glazen fles snijden. Je hebt vast wel eens vazen gezien die van een fles zijn gemaakt en je afgevraagd hoe ze het glas snijden. Het proces is eenvoudig en door enkele stappen uit te voeren kun je ervoor zorgen dat andere mensen vol... Controleer de bodem van het object op een sticker. Voor 1970 werd Fenton glas doorgaans gemarkeerd met een ovale sticker. Veel van deze stickers raakten na verloop van tijd los of werden verwijderd, maar sommige objecten hebben de sticker nog. De stickers zijn vaak op de onderkant van het object geplakt....

INFORMATIE

AUTEUR
Tobias Wals
DIMENSIE
8,33 MB
BESTANDSNAAM
Kiev op de bodem van een glas.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Tobias Wals zich meldde bij literair tijdschrift Tirade was de gehele redactie direct onder de indruk van zijn kunnen. Hij omschreef zichzelf als slavist 'die momenteel een onverantwoord leven leidt in Kiev' en daarmee was de nieuwsgierigheid gewekt. Het resulteerde in de publicatie van zijn verhaal 'Het Bykivnjabos' in Tirade, waarin de hoofdpersoon een mysterieus sms'je ontvangt met een uitnodiging naar de gedenkplaats van Bykivnja te komen Net zo avontuurlijk zijn de andere verhalen die Wals schreef tijdens zijn verblijf in Oekraïne, die nu zijn gebundeld in Kiev op de bodem van een glas. Ze laten ons kennismaken met de bijzondere verzameling bewoners van Borscht Hostel, en een Nigeriaanse kapper, uitgeweken complotdenkers en jonge alcoholisten. Hun portretten zijn fijn getekend zonder tot pastiche te vervallen, vaak waarheidsgetrouw, en met zijn bijzondere, robuuste stijl weet Wals ontegenzeggelijk te ontroeren. Uit Kiev op de bodem van een glas rijst het beeld op dat Kiev meer lijkt op West-Europese steden wij veelal denken.

Wil je het boek lezen?Kiev op de bodem van een glas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tobias Wals. Lezen Kiev op de bodem van een glas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN