In De Naam Van De Hond

In De Naam Van De Hond - Ilja Leonard Pfeijffer | Northernlights300.org

...nds in the municipal bond market. The report Maar de naam van onze hond is geen directe verwijzing naar het boeddhisme ... Ilja Leonard Pfeiffer - In de naam van de hond: de grote ... ... . We willen natuurlijk niemand beledigen.' Richard en zijn hond Buddha. Beeld rv. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. Onze ... Maar de draad van de conversatie raak ik zelden kwijt, omdat een betoog dikwijls is terug te brengen tot één eenvoudige opmerking. Daar wordt dan eindeloos omheen gekletst. Het lezen van In de naam van de hond, de nieuwste bundel van Ilja Leonard ... In de naam van de hond (e-Book) - Ilja Leonard Pfeijffer ... ... . Daar wordt dan eindeloos omheen gekletst. Het lezen van In de naam van de hond, de nieuwste bundel van Ilja Leonard Pfeijffer (1968), heeft veel weg van een dergelijk gesprek. de betekenis van een naam is zeer belangrijk! Dat heeft onvermijdelijk z'n weerslag op het aura van je hond! Ik heb nu IJslanders dus die hebben IJslandse namen. Hoe komen jullie aan de naam van jullie hond(en)? Wij zochten een mooie en krachtige naam die makkelijk te roepen viel en kwamen uit op James. James H(b)ond. James Watt ( wat zeg je Annet, ben nu even aan het snuffelen.) James Brown, want James is bruin. James Dean, want James is ook een knappe vent. Jesse James, want James kan ook een boefje zijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Ilja Leonard Pfeijffer
DIMENSIE
5,47 MB
BESTANDSNAAM
In De Naam Van De Hond.pdf

OMSCHRIJVING

In de naam van de hond bevat een zestiental hemelsbreed uitwaaierende gedichten die in alle opzichten waarlijk 'groot' kunnen worden genoemd: elk afzonderlijk gedicht is een hymne die zingt als een hond en jankt als een aangeschoten engel. Bovendien wordt in elk gedicht met een veelheid van stijlen en versvormen over diverse pagina's gegraven naar de grootste thema's, zoals de liefde, vooral de liefde, die het leven zo ondraaglijk maakt. Klassieke versvormen als sonnet en rondeel staan binnen hetzelfde gedicht zij aan zij met vrije verzen van grote beeldende kracht.Dit ongekende vormexperiment herdifinieert het genre van het grote, hymnische gedichten. Los daarvan is In de naam van de hond een bundel die angstaanjagend dicht op de huid is geschreven. In die zin maakt Pfeijffer in deze bundel zijn eigen definitie van grote poëzie waar: dit is meer dan ooit gevaarlijke poëzie.Meer boeken van Ilja Leonard Pfeiffer.

Wil je het boek lezen?In De Naam Van De Hond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilja Leonard Pfeijffer. Lezen In De Naam Van De Hond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN