De Paardenrassen Encyclopedie

De Paardenrassen Encyclopedie - Susan Mcbane | Northernlights300.org

... fysiologie en psychologie. De vakterminologie wordt ... Paardenrassen: Camargue | Dier en Natuur: Dieren ... ... De paardenrassen encyclopedie | ISBN 9789057644764 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. , een organisatie zonder winstoogmerk. De paardenr ... De paardenrassen encyclopedie - bibliotheek.nl ... . , een organisatie zonder winstoogmerk. De paardenrassen encyclopedie Aangeboden 6 dagen geleden door Boekenbalie (14x bekeken, 0x bewaard) Boekenbalie (14x bekeken, 0x bewaard) De Paardenrassen Encyclopedie Susan Mcbane, Sietske Chardon-Postel 9789057644764 Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Taal: Nederlands. Aan bod komen de geschiedenis van het paard, de anatomie, fysiologie en psychologie. De vakterminologie wordt toegelicht met illustraties en voorbeelden van ... De Constituties en Statuten van de Vereniging dringen op een humane behandeling van de paarden aan en de training van het paard wordt door goedheid, herhaling, en volharding gegeven. Door de jaren heen zijn er verschillende verenigingen opgericht voor paardenrassen met een laterale gang, maar er is maar weinig tijd gestoken in de paarden met een zeldzame broken-trot (gebroken draf) of diagonal ... In de paardenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere paard weer anders ...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Mcbane
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
De Paardenrassen Encyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Aan bod komen de geschiedenis van het paard, de anatomie, fysiologie en psychologie. De vakterminologie wordt toegelicht met illustraties en voorbeelden van rassen. Foto's, kaartjes en tekeningen laten zien hoe op grond van bouw of karaktereigenschappen de rassen zijn bepaald.

Wil je het boek lezen?De Paardenrassen Encyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Mcbane. Lezen De Paardenrassen Encyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN