De hond als medemens

De hond als medemens - Pauline Slot | Northernlights300.org

...n.nl: Kindle Store. Ga naar primaire content ... Uitgelezen Boeken: Pauline Slot - De hond als medemens ... .nl. Hallo, Inloggen. Account en lijsten Aanmelden Account en lijsten Retourzendingen en bestellingen. Probeer. Prime Winkel-wagen. Kindle Store. Zoek Zoeken Hallo ... De hond als medemens. 385 likes. Pagina over 'De hond als medemens' van Pauline Slot. Ontmoetingsplaats voor hondenliefhebbers die ook lezers zijn. Lees „De hond als medemens dierenliefde in tijden van welvaart" door Pauline Slot verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. In de zomer van 2013 verloor Pauline Slot ... bol.com | De hond als medemens, Pauline Slot ... ... . In de zomer van 2013 verloor Pauline Slot haar nog jonge hond Molly aan een slopende ziekte. Dit ontroerende, maar tegel... Het e-book De hond als medemens, geschreven door Pauline Slot, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De hond als medemens is het eerste literaire non-fictie boek van Pauline Slot. In 1999 kwam haar eerste roman Zuiderkruis uit en dit werd het bestverkochte debuut van dat jaar. Slot vertelt hierin over de reis van hoofdpersoon Emma, die na het verlies van haar beste vriendin Floor op zoek gaat naar de ware toedracht van diens plotselinge dood. De hond als medemens Eerder verschenen van Pauline Slot bij De Arbeiderspers: Zuiderkruis Blauwbaard Tegenpool De inwendige En het vergeten zo lang Soerabaja Pauline Slot De hond als medemens Dierenliefde Over de relatie tussen mens en hond gaat mijn boek 'De hond als medemens'. Ik schreef het naar aanleiding van de dood van mijn nog jonge hond Molly (hier op de foto), geschrokken als ik was over mijn verdriet om dit verlies. Wij hadden echt iets voor elkaar betekend, dat was duidelijk. Bestel De hond als medemens van Pauline Slot. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Voor Molly, die geen idee had wat een boek was', zo luidt de opdracht van het nieuwe boek van Pauline Slot. Vorig jaar verloor de schrijfster haar hond Molly aan een slopende ziekte. Over die ervaring en over de relatie tussen mens en hond gaat het boek 'De hond als medemens - Over dierenliefde in tijden van welvaart'. Productinformatie De hond als medemens. In ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline Slot
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De hond als medemens.pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer van 2013 verloor Pauline Slot haar nog jonge hond Molly aan een slopende ziekte. Dit ontroerende, maar tegelijk ook met fijnzinnige ironie geschreven boek gaat over het hebben en verliezen van een hond, in een tijd waarin honden volwaardige gezinsleden zijn geworden (maar wel gezinsleden die je op Marktplaats kunt zetten). Wat is dat toch voor liefde, tussen mens en hond? En hoe wordt die relatie beïnvloed door de tijdgeest? Aan de hand van haar eigen ervaringen zoekt Pauline Slot naar antwoorden. Het resultaat: een portret van een moderne hond, een zelfportret, en een uiterst herkenbaar tijdsbeeld.

Wil je het boek lezen?De hond als medemens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline Slot. Lezen De hond als medemens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN