Dans! Denk!

Dans! Denk! - Désanne Van Brederode | Northernlights300.org

...1976 richtte zij haar eigen dansgroep op die tot 2009 bestond ... dan denk - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands ... ... . 'Denken zonder lichaam is helemaal niks.' In het voorjaar van 2015 benaderde choreografe Krisztina de Châtel Désanne van Brederode met de vraag of zij over haar leven en werk zou willen schrijven, in relatie tot filosofie. Het resultaat, Dans! Denk!, is een boek over de verbinding tussen bewegen en denken. In de woorden van De … 'Denken zonder lichaam is helemaal niks.' In het voorjaar van 2015 benaderde choreografe Krisztina d ... Dans! Denk! - Désanne van Brederode - 9789021403953 | Bruna.nl ... .' In het voorjaar van 2015 benaderde choreografe Krisztina de Châtel Désanne van Brederode met de vraag of zij over haar leven en werk zou willen schrijven, in relatie tot filosofie. Het resultaat, Dans! Denk!, is een boek over de verbinding tussen bewegen en denken. Lees „Dans! Denk! leven en werk van Krisztina de Châtel" door Désanne van Brederode verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Denken zonder lichaam is helemaal niks.' In het voorjaar van 2015 benaderde choreografe Krisztina de Châtel Désanne van... Zou iemand dan opperen dat je stereotypeert, dan denk je in alle oprechtheid: echt niet, er werd toch zeker gezégd dat 'ie agressief was. 'Denken zonder lichaam is helemaal niks.' In het voorjaar van 2015 benaderde choreografe Krisztina de Châtel Désanne van Brederode met de vraag of zij over haar lev...

INFORMATIE

AUTEUR
Désanne Van Brederode
DIMENSIE
3,18 MB
BESTANDSNAAM
Dans! Denk!.pdf

OMSCHRIJVING

'Denken zonder lichaam is helemaal niks.' In het voorjaar van 2015 benaderde choreografe Krisztina de Châtel Désanne van Brederode met de vraag of zij over haar leven en werk zou willen schrijven, in relatie tot filosofie.Het resultaat, Dans! Denk!, is een boek over de verbinding tussen bewegen en denken. In de woorden van De Châtel: 'Waar het om gaat, is te tonen hoezeer leven, dans en denken als eenheid kunnen worden opgevat. Dansen kan evenzeer een vorm van reflectie zijn als filosoferen dat is, en omgekeerd veronderstelt filosoferen beweging.' Een boek over het belang van ritme, over verschillende lagen van muziek, en over hoe je met een lichaam uitdrukt wat daarbinnenin huist (de ziel?). Maar ook over het persoonlijk leven van De Châtel, haar ouders, haar jeugd in Hongarije, het ongeworteld-zijn in Nederland, over liefde en betrokkenheid, leermeesters, lesgeven en midden in de wereld staan.Dans! Denk! is een prachtig en inspirerend boek dat in een bijzondere samenwerking ontstond. Een boek over denken met handen en voeten. En vooral met het hart.

Wil je het boek lezen?Dans! Denk! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Désanne Van Brederode. Lezen Dans! Denk! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN