Business Bibliotheek - De kracht van het compliment

Business Bibliotheek - De kracht van het compliment - Henk Jan Kamsteeg | Northernlights300.org

...ltaten Henk Jan Kamsteeg. ... Uitgeverij: Business Contact; Afmetingen: 125 mm x 200 mm ... De kracht van het compliment - Henk Jan Kamsteeg ... ... ... Bibliotheken. Scholen. Bedrijven & Overheidsinstellingen. Volg ons op: De kracht van samenwerking Vormen van samenwerking tussen scholen en partners. 2 ... het product van de samenwerking. Er is vrij veel geschreven ... van een aanbieder, zoals een welzijnsorganisatie, een sportclub of bibliotheek. De school vindt dit aanbod interessant en wil er gebruik van maken. Zij tekent in De Bijbel noemt 'onreinheid' een van 'de werken van het vlees' (Galaten ... De kracht van het compliment eBook by Henk Jan Kamsteeg ... ... . Zij tekent in De Bijbel noemt 'onreinheid' een van 'de werken van het vlees' (Galaten 5:19-21). 'Onreinheid' omvat allerlei zonden, en de ene onreine gewoonte kan tot de andere leiden. Als iemand er een gewoonte van maakt extreem onreine, obscene taal te gebruiken en daar niet mee wil stoppen, kan dat betekenen dat hij geen deel van de gemeente meer kan zijn ( 2 Korinthiërs 12:21; Efeziërs 4 ... Kennisbankonderwerpen: Oplossingsgericht managen Het was de vierde reorganisatie in vijf jaar tijd. De medewerkers waren murw gebeukt. Er heerste gelatenheid en passiviteit. Geen idee welke kant het nu weer op zou gaan. Vooral niet opvallen, was het motto, in in de hoop dat de bui weer over zou waaien. 'De enige constante is verandering'. Tags: de kracht van het compliment butterfly circus goed compliment competentie betrokkenheid ontwikkelingsniveaus disc-kwadrant abcdefg Comments Please login to post comments De kracht van het compliment direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Jan Kamsteeg
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Business Bibliotheek - De kracht van het compliment.pdf

OMSCHRIJVING

Positieve feedback is voor leiders en managers de beste manier om medewerkers te motiveren.Toch richten we ons maar al te snel op `verbeterpuntenin plaats van te versterken wat al goed is. Dennis, de hoofdpersoon in deze parabel, is zo iemand. Als coach van een pupillenteam én als manager hamert hij vooral op de negatieve punten, waardoor zijn goede intenties op zijn werk en op het voetbalveld niet worden waargemaakt. Nadat een vriend hem daarop attent maakt, gaat Dennis in gesprek met een mental coach, een profvoetballer en een toptrainer. Die laten hem onder meer zien waar een oprecht compliment aan moet voldoen en hoe hij zijn complimenten kan aanpassen aan de ontvanger. Stap voor stap leert Dennis hoe je mensen wél tot grootse daden brengt.

Wil je het boek lezen?Business Bibliotheek - De kracht van het compliment in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Jan Kamsteeg. Lezen Business Bibliotheek - De kracht van het compliment Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN