Vrouwen die vreemdgaan

Vrouwen die vreemdgaan - Wieke van Oordt | Northernlights300.org

...voorbij laten gaan om een vrouw die vreemdgaat in te peperen dat ze een zeer slechte moeder was ... bol.com | Vrouwen die vreemdgaan, Wieke van Oordt ... ... . Onbewust denken we heden ten dage nog steeds zo. Mannen "mogen" vreemdgaan, vrouwen niet. In deze blog leer je niet alleen waarom mannen vreemdgaan, maar ook: Welke dingen in de relatie ervoor zorgen dat hij een affaire begint of overspel pleegt.; Welke evolutionaire behoefte van mannen ervoor zorgt dat hij vreemdgaat (het is niet wat je denkt).; Hoe het ego van een man hem in de armen van een andere vrouw kan drijven.; Waarom het niet h ... Erachter komen of je vrouw vreemdgaat (met afbeeldingen ... ... .; Hoe het ego van een man hem in de armen van een andere vrouw kan drijven.; Waarom het niet hoeft te betekenen dat je vriend niet van je ... Op het gebied van liefde, relaties en vreemdgaan zijn veel waargebeurde verhalen te vertellen. Hoewel er veel meer te vertellen is dan wij kunnen tonen, hebben wij een selectie van grappige, intense en soms ronduit absurde verhalen verzameld. Ook kan je je eigen verhaal kwijt. Ben je het slachtoffer van een overspelige partner, ga je zelf vreemd, heb je een wilde fantasie die je graag met ons ... Uit recent onderzoek blijkt dat vrouwen die ondanks het feit dat ze houden van hun echtgenoot en hun leven, toch kunnen vreemdgaan. Die vrouwen beschrijven vaak dat ze zich niet gewaardeerd voelen ... Dus liever vreemdgaan, dan alle ellende die uit een breuk voortvloeit onder ogen komen." Vreemdgaan is hard werken. De vrouwen ervoeren het vreemdgaan als...

INFORMATIE

AUTEUR
Wieke van Oordt
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
Vrouwen die vreemdgaan.pdf

OMSCHRIJVING

De eerste roman over het aspect van de overgang waar niemand over praat: een onbedwingbare honger naar seks.Vrouwen die vreemdgaan van Wieke van Oordt is een hilarische, taboedoorbrekende roman over een hormonaal geheim van vrouwen in de overgang.Bibi, halverwege de veertig, weet niet wat haar overkomt: tijdens een presentatie op een beurs voelt ze ineens de onbedwingbare neiging om met een man uit het publiek naar bed te gaan. Een paar weken later bekent ze haar overspel aan haar drie beste vriendinnen. En wat blijkt? Ze doen het allemaal. Ze richten een club op: Vrouwen Die Vreemdgaan, en ze maken regels: niet vertellen, niet met bekenden, niet bij je partner weggaan en niet verliefd worden. Het gaat alleen om de seks, dus wat kan er misgaan?De vier vriendinnen gaan er vol voor, maar hoe verder ze gaan, hoe meer ze geconfronteerd worden met de werkelijkheid. Wie houdt het vol? Wie liegt? En is het soms echt beter om de waarheid te verzwijgen?

Wil je het boek lezen?Vrouwen die vreemdgaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wieke van Oordt. Lezen Vrouwen die vreemdgaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN