Haalt de universiteit 2040?

Haalt de universiteit 2040? - Bert van der Zwaan | Northernlights300.org

...iteit vele veranderingen succesvol doorstaan ... Haalt de universiteit 2040? - Bert van der Zwaan - (ISBN ... ... . Maar het hele landschap van het... Sinds de Middeleeuwen heeft de universiteit vele veranderingen succesvol doorstaan. Maar het hele landschap van het hoger onderwijs is de afgelopen decennia zo snel en ingrijpend in beweging gekomen - onder andere met de opkomst van online learning, MOOC's en rankings - dat de uitgangspunten van de universiteit nu opnieuw doordacht moeten worden.Als rector magnificus van de Universiteit . ... Haalt de universiteit 2040? - Bert van der Zwaan ... ... .Als rector magnificus van de Universiteit ... Haalt de universiteit 2040? | ISBN 9789462984158 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Haalt de universiteit 2040?. Sinds de Middeleeuwen heeft de universiteit vele veranderingen succesvol doorstaan. Maar het hele landschap van het hoger onderwijs is de afgelopen decennia zo snel en ingrijpend in beweging gekomen - onder andere met de opkomst van online learning, MOOC's en rankings - dat de uitgangspunten van de universiteit nu opnieuw doordacht moeten worden.Als rector ... Als rector magnificus van de Universiteit Utrecht heeft Bert van der Zwaan met tal van collega's in Azië, Europa en Noord-Amerika gesproken over de ontwikkelingen binnen de stelsels van hoger onderwijs in hun land. Op basis van die gesprekken exploreert hij de toekomst van het hoger onderwijs, met als kernvraag: haalt de universiteit 2040? Haalt de universiteit 2040? Een Europees perspectief op wereldwijde kansen en bedreigingen. ... dat de uitgangspunten van de universiteit nu opnieuw doordacht moeten worden. Als rector magnificus van de Universiteit Utrecht heeft Bert van der Zwaan met tal van collega's in Azië, ... Haalt de universiteit 2040? 1e druk is een boek van Bert van der Zwaan uitgegeven bij Amsterdam University Press. ISBN 9789462984158 Sinds de Middeleeuwen heeft de universiteit vele veranderingen succesvol doorstaan. Als rector magnificus van de Universiteit Utrecht heeft Bert van der Zwaan met tal van collega's in Azië, Europa en Noord-Amerika gesproken over de ontwikkelingen binnen de stelsels van hoger onderwijs in hun land. Op basis van die gesprekken exploreert hij de toekomst van het hoger onderwijs, met als kernvraag: haalt de universiteit 2040?...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert van der Zwaan
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Haalt de universiteit 2040?.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds de Middeleeuwen heeft de universiteit vele veranderingen succesvol doorstaan. Maar het hele landschap van het hoger onderwijs is de afgelopen decennia zo snel en ingrijpend in beweging gekomen - onder andere met de opkomst van online learning, MOOC's en rankings - dat de uitgangspunten van de universiteit nu opnieuw doordacht moeten worden.Als rector magnificus van de Universiteit Utrecht heeft Bert van der Zwaan met tal van collega's in Azië, Europa en Noord-Amerika gesproken over de ontwikkelingen binnen de stelsels van hoger onderwijs in hun land. Op basis van die gesprekken exploreert hij de toekomst van het hoger onderwijs, met als kernvraag: haalt de universiteit 2040?

Wil je het boek lezen?Haalt de universiteit 2040? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert van der Zwaan. Lezen Haalt de universiteit 2040? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN