Een zaak van... 3 - Een zaak van geld

Een zaak van... 3 - Een zaak van geld - Ellen de Lange-Ros | Northernlights300.org

...ost ook behoorlijk wat geld. Zeker in de beginperiode zal de ondernemer veel noodzakelijke investeringen moeten doen ... Goederen en zaken - Wikipedia ... . Deze investeringen kunnen uiteraard bekostigd worden met spaargeld, maar wat als het spaarsaldo ontoereikend is? Het is dan zaak om uit te kijken naar mogelijkheden om het ... Ellen de Lange-Ros is een geweldige auteur. Download en lees het boek Een zaak van... 3 - Een zaak van geld op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt Een zaak van... 3 - Een zaak van geld in PDF, ePUB, MOBI. Een zaak van... 3 - Een zaak v ... Ondanks geld van gemeente Meppel geen schot in de zaak ... ... .be. Helemaal vrij. U vindt Een zaak van... 3 - Een zaak van geld in PDF, ePUB, MOBI. Een zaak van... 3 - Een zaak van geld 1e druk is een boek van Ellen de Lange-Ros uitgegeven bij Faxion. ISBN 9789082027426 Anna, Joris en Orlando zijn hechte vrienden. Ze werken als zelfstandige, manager en creatieve winkelier. Op een avond belanden ze samen bij het rockconcert van zanger David en zijn zus Dani lle. In het Nederlandse recht is een zaak in Boek 3 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek gedefinieerd als een voor menselijke beheersing vatbaar stoffelijk object. Op grond van rechtspraak worden ook warmte, informatie en elektriciteit als zaken aangemerkt.. Zaken en vermogensrechten worden gezamenlijk aangeduid als goederen Zaak tegen vliegmaatschappijen die geen geld teruggeven ... Hij houdt zich naar ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen de Lange-Ros
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Een zaak van... 3 - Een zaak van geld.pdf

OMSCHRIJVING

Anna, Joris en Orlando zijn hechte vrienden. Ze werken als zelfstandige, manager en creatieve winkelier. Op een avond belanden ze samen bij het rockconcert van zanger David en zijn zus Daniëlle. Zij is een sympathieke en succesvolle zakenvrouw die volop geld weet te verdienen binnen het creatieve bedrijf van haar broer. Maar wat is het geheim van Daniëlle? In een serie van vijf lessen deelt Daniëlle haar geldlessen met de anderen. Winkelier Orlando neemt net op tijd een belangrijke stap, manager Joris bereikt de echte top en zelfstandige Anna ontdekt de weg naar echte zelfstandigheid.In Een zaak van geld ontdek je dat geld weinig te maken heeft met budgetten of boekhouden, maar des te meer met je ideeën over geld. Je leert hoe je zelf meer geld kunt maken, niet door harder te werken maar door anders over geld te denken. Reken af met de lekken en gelddraken in je leven, bouw aan je eigen kapitaal en zie hoe jij je gelddoelen veel sneller kunt realiseren. Elk hoofdstuk van het boek bevat concrete opdrachten waarmee je direct zelf aan de slag kunt.Een zaak van geld is het derde deel in de zaak-van-serie. Het is het vervolg op de ondernemersromans Een zaak van fans en Een zaak van zacht werken. In het eerste boek leerden dezelfde personages alles over online marketing, in het tweede deel leerden ze meer bereiken door niet harder, maar zachter te werken. Nu ze daarin succesvol zijn, is het tijd voor de volgende les: over geld. De boeken kunnen los van elkaar gelezen worden.Dr. ir. Ellen de Lange-Ros helpt ondernemers en zelfstandigen sneller te groeien. Ze schreef het boek Een zaak van fans over online marketing en goed geld verdienen. Toen ze zag dat veel ondernemers niet alleen een gebrek aan klanten hebben, maar ook aan tijd, schreef ze het vervolg Een zaak van zacht werken. Omdat geld en groeien onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, volgde in 2014 dit derde deel, over geld.Ellen promoveerde aan de Universiteit Twente en werkte in verschillende functies bij KPN. Ze startte in 2006 haar eigen bedrijf Faxion. Ze helpt zelfstandig ondernemers om sneller te groeien en meer fans te krijgen voor hun bedrijf door zachter te werken. Op haar blog De Glazenwasser geeft ze gratis advies over helder zicht op je klanten en je groei: www.faxion.nl/de-glazenwasser.

Wil je het boek lezen?Een zaak van... 3 - Een zaak van geld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen de Lange-Ros. Lezen Een zaak van... 3 - Een zaak van geld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN