Als de dood spreekt

Als de dood spreekt - Kathy Reichs | Northernlights300.org

...rensisch expert Temperance 'Bones' Brennan staat voor een raadsel na het horen van een bandopname van de al drie jaar vermiste tiener Cora Teague ... Boek: Als de dood spreekt - Geschreven door Kathy Reichs ... . Met de hulp van amateurdetective Hazel 'Lucky' Strike weet Brennan het lichaam van Cora te identificeren. Als de dood spreekt Kathy Reichs • Boek • paperback. Samenvatting . Forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan werkt met tegenzin samen met amateurdetective Hazel 'Lucky' Strike. Strike is gestuit op een geluidsfragment, waarop de stem van de drie jaar eerder ontvoerde tiener Cora Teague te horen is. Kathy Reichs Als de ... Als de dood spreekt | Kathy Reichs | vrouwenthrillers.nl ... . Strike is gestuit op een geluidsfragment, waarop de stem van de drie jaar eerder ontvoerde tiener Cora Teague te horen is. Kathy Reichs Als de dood spreekt. Gedrukt boek . Temperence Brennan krijgt als forensisch antropologe te maken met een groep amateurdetectives die zich bezig houden met het opsporen van vermiste personen. Genre Thriller, Fictie Onderwerpen Spannende boeken algemeen, Proza (romans/novellen), romans en novellen ; vertaald Als de dood spreekt - Kathy Reichs. Forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan staat voor een raadsel na het horen van een bandopname van de al drie jaar vermiste tiener Cora Teague. Met de hulp van amateurdetective Hazel 'Lucky' Strike weet Brennan het lichaam van Cora te identifi ceren. Toch lijkt de zaak hiermee nog niet opgelost. Get this from a library! Als de dood spreekt. [Kathy Reichs; Atty Mensinga] -- Temperence Brennan krijgt als forensisch antropologe te maken met een groep amateurdetectives die zich bezig houden met het opsporen van vermiste personen. Als de dood spreekt; Lees een stukje uit het boek. Als de dood spreekt E-BOOK Kathy Reichs. Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Uitgave Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschrijving. Forensisch expert ... Boek: Als de dood spreekt - Kathy Reichs Recensie: Annemarie Categorie: Thrillers De kordate zestiger die tegenover forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan heeft plaatsgenomen, is niet van plan......

INFORMATIE

AUTEUR
Kathy Reichs
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Als de dood spreekt.pdf

OMSCHRIJVING

Forensisch expert Temperance 'Bones' Brennan werkt met tegenzin samen met amateurdetective Hazel 'Lucky' Strike. Strike is gestuit op een geluidsfragment, waarop de stem van de drie jaar eerder ontvoerde tiener Cora Teague te horen is. De botten van Cora zouden volgens Strike al in het laboratorium van Bones moeten liggen. Maar klopt die conclusie wel?Op zoek naar antwoorden in de mysterieuze zaak komt Bones terecht in wereld vol duistere geheimen engevaarlijke overtuigingen. En al snel wordt haar duidelijk dat het niet bij één dode zal blijven... Kan Bones de waarheid boven tafel krijgen voor het te laat is?

Wil je het boek lezen?Als de dood spreekt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathy Reichs. Lezen Als de dood spreekt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN