Maya-Piramidemeditatie

Maya-Piramidemeditatie - Raoul de Haan | Northernlights300.org

...voor jezelf kunt betekenen, hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren ... Maya-Piramidemeditatie: werken aan je lichtlichamen ... ... . Maya-Piramidemeditatie helpt je onder andere te werken aan je aarding, aan je balans, aan je innerlijke kracht, aan je energievoorraden, aan je uitstraling en aan je helende kwaliteiten. Het leert je wat je voor jezelf kunt betekenen, hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren. Maya-Piramidemeditatie helpt je onder andere te werken aan je aarding, aan je balans, aan je innerlijke kracht, aan je energievoorraden, aan je uitstraling en aan je helende kwaliteiten. Het leert je wat je voor jezelf kunt betekenen, hoe je het potentieel dat in je s ... Maya-Piramidemeditatie, Raoul de Haan | 9789089543004 ... ... . Het leert je wat je voor jezelf kunt betekenen, hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren. Maya-Piramidemeditatie. werken aan je lichtlichamen praktijkboek voor een nieuw tijdperk. Raoul de Haan Maya-Piramidemeditatie | ISBN 9789089543004 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Maya-Piramidemeditatie helpt je onder andere te werken aan je aarding, aan je balans, aan je innerlijke kracht, aan je energievoorraden, aan je uitstraling en aan je helende kwali-teiten. Wil je weten wat je voor jezelf kunt betekenen - hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren? Bestel Maya-Piramidemeditatie Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Maya's, 5 titels op voorraad, vanaf € 14,95 alleen bij Boeken.com. In dit boek neemt Raoul de Haan de lezer mee op een spiritueel avontuur. Zijn boek is een reishandleiding en de reis gaat naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Daar is nog erg weinig ove...

INFORMATIE

AUTEUR
Raoul de Haan
DIMENSIE
5,51 MB
BESTANDSNAAM
Maya-Piramidemeditatie.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek neemt Raoul de Haan de lezer mee op een spiritueel avontuur. Zijn boek is een reishandleiding en de reis gaat naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Daar is nog erg weinig over bekend in onze westerse beleving. Onderweg worden eeuwenoude geheimen ontsluierd voor een nieuwe tijd om ze te be-leven. Met behulp van de innerlijke piramides, als etherische structuren die de chakras ondersteunen, kan de reiziger aan zijn Lichtlichamen werken. Te weten: het Regenbooglichaam, het Gouden Lichaam en het Witte Lichaam. Mayasjamanen staan de reizigers met raad en daad ter zijde. Raoul de Haan heeft de oude kennis, die in dit boek verwoord staat mogen opdoen bij de Mayas en met begeleiding om kunnen zetten naar de moderne praktijk.Maya-Piramidemeditatie helpt je onder andere te werken aan je aarding, aan je balans, aan je innerlijke kracht, aan je energievoorraden, aan je uitstraling en aan je helende kwaliteiten. Het leert je wat je voor jezelf kunt betekenen, hoe je het potentieel dat in je sluimert kunt activeren. Ook staat beschreven wat je voor je medemensen, voor de aarde en voor het hele universum kunt betekenen en hoe je aan de spirituele ontwikkeling kunt bijdragen. Het is een helder en opbouwend werkboek, met helende inzichten.Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Mayas en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Tevens verscheen van hem, in het Nederlands en het Engels, het Mandala Orakelboek, een bundel met bijna 150 overwegingen en affirmaties, geïllustreerd met prachtige tekeningen van mandalas. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Mayas heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora.nl bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt.

Wil je het boek lezen?Maya-Piramidemeditatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raoul de Haan. Lezen Maya-Piramidemeditatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN