Leer te durven

Leer te durven - Ellin Simon | Northernlights300.org

...t niet mee. Vroeger was dat makkelijker omdat je steeds in een nieuwe levensfase terecht kwam ... Leer te durven - leerlingen met faalangstklachten | E-WISE ... ... . Middelbare school, studeren, werken, samenwonen, verhuizen, kinderen … allemaal momenten waar er dingen veranderden en die een andere rol van jou verwachtten. Het boek Leer te durven!, geschreven door Ellin Simon, Susan M. Bögels, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel Leer te durven van Ellin Simon. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In de groepstraining Leer te durven! L ... Project Online training 'Leer te durven' - Open ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In de groepstraining Leer te durven! Leer je samen met andere kinderen de angstklachten om niet-helpende gedachten op te sporen, te bekijken of deze gedachten wel kloppen en ze te vervangen door helpende gedachten. Daarna maak je een stappenplan om de diengen waar je bang voor bent stap voor stap te oefenen en te overwinnen. Leer te durven!. Voorkom ernstige angst bij kinderen Iedereen is wel eens bang. En dat is maar goed ook, want angst is gezond en beschermt ons tegen gevaar. Soms hebben mensen last van overdreven angst: ze zijn bang terwijl er geen gevaar is. Ze zien bijvoorbeeld een ongevaarlijke spin en denken dat die toch enge of gevaarlijke dingen kan doen....

INFORMATIE

AUTEUR
Ellin Simon
DIMENSIE
6,51 MB
BESTANDSNAAM
Leer te durven.pdf

OMSCHRIJVING

Voorkom ernstige angst bij kinderen Iedereen is wel eens bang. En dat is maar goed ook, want angst is gezond en beschermt ons tegen gevaar. Soms hebben mensen last van overdreven angst: ze zijn bang terwijl er geen gevaar is. Ze zien bijvoorbeeld een ongevaarlijke spin en denken dat die toch enge of gevaarlijke dingen kan doen. Dit noemen we niet-helpende gedachten. Door niet-helpende gedachten voelen mensen zich bang en gedragen ze zich angstig. In de groepstraining Leer te durven! Leer je samen met andere kinderen de angstklachten om niet-helpende gedachten op te sporen, te bekijken of deze gedachten wel kloppen en ze te vervangen door helpende gedachten. Daarna maak je een stappenplan om de diengen waar je bang voor bent stap voor stap te oefenen en te overwinnen. Ook doe je ontspanningsoefeningen en oefen je in sterk staan en 'nee' zeggen. Wat je tijdens de training leert, kun je thuis oefenen door huiswerkopdrachten. Merlijn, 10 jaar: 'Ik heb hier veel geleerd met angsten, zoals een spin vasthouden, met een stappenplan, dat durfde ik eerst helemaal niet. Ook om alleen te zijn, dat vond ik ook eerst heel eng.' Door te werken aan je niet-helpende gedachten en te oefenen zal je je sterker en minder angstig gaan voelen!

Wil je het boek lezen?Leer te durven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellin Simon. Lezen Leer te durven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN