Jij in de kinderrij

Jij in de kinderrij - Peter Samwel | Northernlights300.org

... lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in dit uitnodigende boek ... Bureau ISBN - Jij in de kinderrij ... . 'Jij in de kinderrij' 'Jij in de kinderrij' relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities. Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is. Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in dit uitnodigende boek. Of het nu om het eigen gedrag gaat of om de spirituele context […] Jij in de kinderrij. In de lezing 'Jij in de kinderrij' wordt ingegaan op de betekenis van het gezi ... De kinderrij: oudste, middelste, jongste of enig kind ... ... . In de lezing 'Jij in de kinderrij' wordt ingegaan op de betekenis van het gezin van herkomst voor ieder van ons. Aan de hand van een powerpointpresentatie zullen we in het kort de verschillende aspecten de revue laten passeren die van belang zijn wanneer we terugkijken naar de ogenschijnlijke toevalligheid van onze geboorteplaats en -positie. Jij in de kinderrij bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. 'Jij in de kinderrij' relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities. Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is. Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in dit uitnodigende boek. Jij in de Kinderrij "'Jij in de kinderrij' relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities. Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is. Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in dit uitnodigende boek. Of het nu om het eigen gedrag gaat of om de spirituele context […] Datum: 21 February 2019 Tijd: 19:30 - 21:30 Kosten: €60,- / €80,- Voeg toe aan kalender 2019-02-21 19:30:00 2019-02-21 21:30 Europe/Amsterdam Jij in de kinderrij In deze cursus gaat het over de relatie tussen geboorteposities en persoonlijkheidskenmerken van mensen. De plaats en de positie die we van huis uit innemen, geeft ons een heel eigen levensgevoel en heeft een zinvolle bedoeling. De bazige oudste die zich verantwoordelijk voelt voor de rest van de...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Samwel
DIMENSIE
8,47 MB
BESTANDSNAAM
Jij in de kinderrij.pdf

OMSCHRIJVING

'Jij in de kinderrij' relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities. Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is.Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in dit uitnodigende boek. Of het nu om het eigen gedrag gaat of om de spirituele context van het persoonlijke leven, in 'Jij in de kinderrij' worden sluiers opgelicht en kernzaken verhelderd over ieders geboortepositie. Met duidelijke voorbeelden en fraaie illustraties worden de levensthema's die gevormd worden door de plaats in het gezin, nader uitgewerkt.Voor wie geïnteresseerd is in zichzelf en daarbij graag bij het begin van zijn eigen leven wil beginnen, is dit boek een aanrader.Peter Samwel ('53) is sinds jaar en dag geboeid door spiritualiteit en religie. Werkte als Geestelijk Raadsman 10 jaar in de Nederlandse Krijgsmacht en voerde, ook 10 jaar lang, een Praktijk voor Levensvragen. Hij werkt nu alweer vele jaren als Consulent Vrijzinnige Levensbeschouwing. Daarnaast geeft hij lessen Levensfilosofie op basis van Tarot - De Nieuwe Ordening aan o.a. het Jungiaans Instituut in Nijmegen en doceert Therapeutische Vaardigheden en Ethiek op meerdere opleidingsinstituten.Zijn eerste boek Tarot - De Nieuwe Ordening verscheen in 2011. Trainingen 'Jij in de kinderrij' worden o.a. gegeven op opleidingscentrum ESPAVO in Zwijndrecht.

Wil je het boek lezen?Jij in de kinderrij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Samwel. Lezen Jij in de kinderrij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN