Het huis op de klif

Het huis op de klif - Charlotte Williams | Northernlights300.org

...een echt thuis. Voor de kordate Catherine, die zeer tegen de zin van hun tante Coco een garage runt ... Het huis op de klif | Charlotte Williams | vrouwenthrillers.nl ... . Bestel Het huis op de klif eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het huis op de klif is de debuutthriller van Charlotte Williams (pseudoniem). Het verhaal speelt zich af in Wales waar psychotherapeute Jessica een eigen praktijk runt. Eén van haar patiënten is de charismatische acteur Gwydion Morgan. Ze voelt zich tot hem aangetrokken en wil vervolgens meer over deze mysterieuze verschijning te w ... Het huis op de klif | Boeken ... . Ze voelt zich tot hem aangetrokken en wil vervolgens meer over deze mysterieuze verschijning te weten komen. Het huis op de klif Door Nora Roberts. ... De Towers, het grote oude familiehuis op de hoge rotsen, is al generaties lang het hart van de familie Calhoun. Voor de zussen Calhoun is het een echt thuis. Voor de kordate Catherine, die zeer tegen de zin van hun tante Coco een garage runt. Het huis op de klif direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De Towers, het grote oude familiehuis op de hoge rotsen, is al generaties lang het hart van de familie Calhoun. Voor de zussen Calhoun is het een echt thuis. Voor de kordate Catherine, die zeer tegen de zin van hun tante Coco een garage runt. Voor de praktische Amanda, die voor alles wel een lijstje heeft. Voor Lilah, de dromer, gevoelig en ... "Het huis op de klif' ("The Library at the Edge of the World') van Felicity Hayes-McCoy is een roman in de traditie van Maeve Binchy en Erica James. Herkenbaar voor alle "sandwich'-vrouwen, die net als Hanna voor én hun (bijna volwassen) kinderen én hun ouder wordende ouders zorgen....

INFORMATIE

AUTEUR
Charlotte Williams
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Het huis op de klif.pdf

OMSCHRIJVING

Psychotherapeut Jessica Mayhew hanteert een paar regels: Word nooit persoonlijk met je patiënt, praat niet met de familie en ga niet op huisbezoek. Maar deze regels lapt ze allemaal aan haar laars wanneer ze de jonge, charismatische acteur Gwydion Morgan als patiënt aanneemt. Gwydion, zoon van de beroemde Evan Morgan, is knap en getalenteerd, maar mentaal instabiel. Hij woont nog bij zijn ouders en ziet met lede ogen aan hoe zijn vader zijn moeder keer op keer bedriegt. Dit raakt Jessica, die net zelf bedrogen is. Ze raakt steeds meer gefascineerd door dit gezin. Wanneer ze het afgelegen landhuis van de familie bezoekt, op een klif met een privéaanlegsteiger, komt essica erachter dat de au pair die vroeger op Gwydion paste, is verdronken in de baai. Kan het zijn dat Gwydion hiervan getuige is geweest? In haar zoek tocht naar de waarheid, komt Jessica steeds meer familiegeheimen op het spoor.

Wil je het boek lezen?Het huis op de klif in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlotte Williams. Lezen Het huis op de klif Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN