Effectief leidinggeven

Effectief leidinggeven - Inaksie | Northernlights300.org

...rs. Onderwerpen die aan bod komen zijn o ... Effectief leidinggeven zonder macht? Invloed ... ... .a.: Effectief leiderschap ; Studieprogramma ... individueel gericht leidinggeven, teamcoachen, samenwerken, delegeren en resultaatgerichtheid. Deze competenties zijn verwerkt rond verschillende thema's. Thema's. Wij onderscheiden vier thema's: Kennisverbreding- en verdieping van organisatieprocessen en leidinggeven. Effectief online leidinggeven . Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus werken veel mensen op dit moment vanuit huis. Tijdens deze online DOOR-training leer ... Effectief leidinggeven - op afstand - IT Executive ... . Tijdens deze online DOOR-training leer je hoe je als leider om kunt gaan met deze veranderingen en grip blijft houden op jouw team én het resultaat. >> Effectief leiderschap direct bestellen. Effectieve mensen 'Dit boek behoeft nauwelijks nog introductie, het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen' staat op de achterflap van De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen R. Covey. En inderdaad, dat is geen woord teveel gezegd. Het is een boek, dat miljoenen mensen bereikte en levens veranderde. Effectief leidinggeven draait niet om gezag of macht. Niet om de functie die je binnen het bedrijf vervult, maar of je invloed kunt uitoefenen. En dat kan net zo goed van 'onderaf'. Gebruik deze 4 pijlers als leidraad. Leidinggeven 2.0. Effectief leidinggeven 'Je mensen weten vaak beter waar het om draait. Daar valt veel te leren.' Leren van je medewerkers. Effectief leidinggeven. Meld je aan. voor een intakegesprek om te kijken of deze leergang wat voor jou is. >> [email protected] . Meer weten. Neem contact op met. Je wilt je verder ontwikkelen op het gebied van praktisch leidinggeven en effectief communiceren. Dit wil je bereiken via een praktisch en intensief programma dat alleen gericht is op onderwerpen die je daadwerkelijk nodig hebt in de praktijk. Doel en opzet. Effectief leidinggeven draait niet om gezag of macht. Niet om de functie die je binnen het bedrijf vervult, maar of je invloed kunt uitoefenen. En dat kan net zo goed van 'onderaf'. Gebruik deze 4 pijlers als leidraad. Lees meer. Beginnen met leidinggeven. Dit is een cursus leiderschap voor iedereen die effectief wil leren leidinggeven. Of voor mensen die willen ontdekken of leidinggeven past bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met deze leiderschapstraining leg je een solide basis voor effectief leidinggeven. Zonder macht, maar met natuurlijk opgebouwde gezag. Beschrijving. Het Webinar Effectief leidinggeven op afstand is opgebouwd uit de door AVK ontwikkelde methode 'De 6 V's van leidinggeven op afstand'. We bieden tijdens het Webinar een balans tussen praktische en theoretische elementen. Op een speelse manier, door inzet van verschillende werkvormen, ervaren de deelnemers de eigen kwaliteiten en valkuilen in de praktijk....

INFORMATIE

AUTEUR
Inaksie
DIMENSIE
11,6 MB
BESTANDSNAAM
Effectief leidinggeven.pdf

OMSCHRIJVING

In tijden van crisis ligt de focus op grote bedrijven en bedrijven die omvallen, maar er zijn ook bedrijven die overeind blijven of zelfs floreren. Toeval? Geluk? Of effectief leiderschap? Een inspirerende coach, die vertrouwt op het potentieel van zijn werknemers en niet altijd maar controleert, staat namelijk garant voor een hogere productiviteit.In deze managementklassieker van Thomas Gordon wordt duidelijk hoe je communiceert als coach.

Wil je het boek lezen?Effectief leidinggeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inaksie. Lezen Effectief leidinggeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN