De dood bedriegt in Napels

De dood bedriegt in Napels - Maurizio de Giovanni | Northernlights300.org

...Rakuten Kobo. Napels, jaren dertig. De excentrieke commissaris Ricciardi onderzoekt de zaak van de oude tarotkaartlezer Carmela Calise ... Recensie van Paula van Mourik over De dood bedriegt in ... ... ... Het Napels van de jaren dertig geeft De Giovanni gelukkig genoeg inspiratie voor meer verhalen. Fans van zijn eerste boek kunnen zich verheugen op een mooie reeks. Afgelopen week verscheen het tweede boek van De Giovanni's hand: De dood bedriegt in Napels. Je duikt al meteen op de eerste pagina's midden in het Napels van de jaren dertig. De dood bedriegt in Napels. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Schrijver: De Gi ... De dood bedriegt in Napels by Xander Uitgevers - Issuu ... . De dood bedriegt in Napels. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Schrijver: De Giovanni, Maurizio (1958-) Inhoud: Wanneer in 1931 een tarotlegster in Napels wordt vermoord, gaan de ... Ga naar de inhoud . Winkels; Klantenservice; Doordeweeks voor 23:00 besteld, morgen in huis; Gratis bezorgd vanaf 20 euro; Mijn account. Inloggen; Account aanmaken; ... De dood bedriegt in Napels. Nederlands | 19-07-2018 | 334 blz. Auteur(s): Maurizio de Giovanni, Irene Goes. De dood bedriegt in Napels | ISBN 9789401609241 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Recensie: De dood bedriegt in Napels - Maurizio De Giovanni. In het Napels van de jaren '30 is er een oude vrouw vermoord op erg wrede wijze. Commisaris Ricciardi en brigadier Maione gaan op onderzoek uit. Dankzij Ricciardi's gave om de doden te zien, komen ze op verschillende sporen terecht die kunnen leiden naar de eventuele dader. Napels, jaren dertig. Commissaris Ricciardi onderzoekt de zaak van de ta...

INFORMATIE

AUTEUR
Maurizio de Giovanni
DIMENSIE
10,6 MB
BESTANDSNAAM
De dood bedriegt in Napels.pdf

OMSCHRIJVING

Napels, jaren dertig. De excentrieke commissaris Ricciardi onderzoekt de zaak van de oude tarotkaartlezer Carmela Calise, die in haar appartement doodgeslagen is. Maar wanneer hij op het plaats delict aankomt, willen de buren niets loslaten. Stukje bij beetje komen de feiten toch naar buiten: Carmela ontving haar cliënten in haar aftandse appartementje, onder wie de rijksten en machtigsten van de stad, die ze een misleidende toekomst voorspelde. Met haar vele vijanden zijn er verdachten in overvloed... Dankzij Ricciardi's onverklaarbare gave lijkt hij meer te weten dan alle anderen, maar de moordzaak blijft een mysterieuze kwestie. De dood bedriegt in Napels is het nieuwste boek van De Giovanni, als altijd intelligent en atmosferisch.

Wil je het boek lezen?De dood bedriegt in Napels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurizio de Giovanni. Lezen De dood bedriegt in Napels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN