Shot

Shot - Thomas Kistner | Northernlights300.org

...OT krijgt een waterveld! 3-12. Het waren een aantal goede jaren op het semi-veld, maar het is nu dan echt tijd voor een nieuw Shot [hoeveelheid] - Een shot is een kleine hoeveelheid sterkedrank, zoals whisky of rum ... Betekenis Shot ... . De term wordt ook gebruikt als maateenheid in recepten voor de bereiding van cocktails. Een andere benaming is shooter. Een `shotje` is een kleine hoeveelheid drank die in een keer achterover geslagen wordt. Z.T.C. Shot. Op de schitterende banen van Zeister Tennisclub "SHOT" tennissen en padellen circa 1000 leden (waarvan 300 jeugdleden) met veel plezier en enthousiasme. Of je nu al een tijdje tennist of net begonnen ... Z.T.C. Shot ... . Z.T.C. Shot. Op de schitterende banen van Zeister Tennisclub "SHOT" tennissen en padellen circa 1000 leden (waarvan 300 jeugdleden) met veel plezier en enthousiasme. Of je nu al een tijdje tennist of net begonnen bent: Shot organiseert activiteiten en toernooien op alle niveaus en voor alle leeftij...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Kistner
DIMENSIE
11,36 MB
BESTANDSNAAM
Shot.pdf

OMSCHRIJVING

In de voetbalwereld is overal sprake van een georganiseerd dopingcircuit en toch praat niemand er openlijk over. Thomas Kistner, de internationale, toonaangevende expert in criminaliteit bij sport, is de eerste die de dopingschandalen van over de hele wereld in kaart durft te brengen.Doping associeerden we tot voor kort vooral met de wielrensport. Maar onlangs werd ontdekt dat er bij de Duitse voetbalclubs VfB Stuttgart en SC Freiburg eind jaren zeventig en begin jaren tachtig sprake was van georganiseerd dopinggebruik. De voetbalwereld blijkt van systematisch dopinggebruik doordrongen te zijn.Dit boek is een absolute must voor liefhebbers van voetbal en true crime, vol onverwachte onthullingen en schandalen. Laat je choqueren door Kistners nieuwe bestseller Shot. Voetbal is nooit meer wat het geweest is.Van de bestsellerauteur van FIFA Maffia!

Wil je het boek lezen?Shot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Kistner. Lezen Shot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN