Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus

Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus - Leontine van Geffen-Lamers | Northernlights300.org

...baarheid is belangrijk, maar ook het feit dat vrouwen zichzelf kunnen en durven laten zien zoals ze zijn, met al hun kracht en kwetsbaarheid ... Powervrouwen - Een revue van nu - Theaters in Nederland ... . Bestel Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus van Léontine van Geffen-Lamers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het boek 'PowerVrouwen in beeld' presenteert foto's van 23 krachtige vrouwen. De foto's zijn genomen op een zelfgekozen plek. Het boek 'PowerVrouwen in beeld' presenteert foto's van 23 krachtige vrouwen. De foto's zi ... Boek: Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus ... ... . De foto's zijn genomen op een zelfgekozen plek. Het boek 'PowerVrouwen in beeld' presenteert foto's van 23 krachtige vrouwen. De foto's zijn genomen op een zelfgekozen plek. Elke foto gaat vergezeld van een stuk tekst, dat afkomstig is uit een lied dat voor de vrouw een speciale betekenis heeft. Het boek 'PowerVrouwen in beeld' hoopt een steentje bij te dragen aan de zichtbaarheid van vrouwen. De geportretteerde vrouwen in het boek durven ... Bestel Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus. Leontine van Geffen-Lamers. Het boek 'PowerVrouwen in beeld' presenteert foto's van 23 krachtige vrouwen. De foto's zijn genomen op een zelfgekozen plek. Elke foto ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leontine van Geffen-Lamers
DIMENSIE
4,88 MB
BESTANDSNAAM
Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek 'PowerVrouwen in beeld' presenteert foto's van 23 krachtige vrouwen. De foto's zijn genomen op een zelfgekozen plek. Elke foto gaat vergezeld van een stuk tekst, dat afkomstig is uit een lied dat voor de vrouw een speciale betekenis heeft. Het boek 'PowerVrouwen in beeld' hoopt een steentje bij te dragen aan de zichtbaarheid van vrouwen. De geportretteerde vrouwen in het boek durven en kunnen zichzelf te laten zien zoals zij zijn. Met al hun kracht én kwetsbaarheid. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de stichting Free a Girl, die meisjes bevrijdt uit de gedwongen prostitutie. Free a Girl zorgt niet alleen voor bevrijding, zij regelen ook opvang, traumaverwerking, scholing en huisvesting voor de meisjes wanneer zij niet meer naar huis kunnen. Het voorwoord werd geschreven door mede-oprichter van Free a Gril, Arjan Erkel. Hij zat ooit ruim 600 dagen gevangen als gijzelaar in Dagastan. In het boek staan hele verschillende vrouwen, van huisvrouw tot hoogleraar en van alles wat er tussen zit. Baanwielrenster Elis Ligtlee die in 2016 een gouden medaille won in Rio representeert krachtige sportvrouwen.De interviews zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen.

Wil je het boek lezen?Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leontine van Geffen-Lamers. Lezen Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN