Het profiel van de leider

Het profiel van de leider - Jaap van Ginneken | Northernlights300.org

...rden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers ... Het profiel van de leider | Van Ginneken | 9789047008477 ... ... . de oerkenmerken van invloed en overwicht. Auteur: Jaap van Ginneken. Taal: Nederlands Schrijf een review. Delen. Afbeelding 1 van 2. Inkijkexemplaar. Auteur ... Jaap van Ginneken, voorheen verbonden aan de universiteiten van Leiden en Amsterdam en de Ceram Business School van Nice, waar hij zich toelegde op onderwerpen als politieke psychologie, massacommunicatie en zelforganisatie, en sinds een paar jaar fulltime schrijver en spreker, is de auteur van het boek Het profiel van de leider. Bestel Het profiel van de leider van Jaap van Ginneken. Grat ... bol.com | Het profiel van de leider | 9789047008477 | Jaap ... ... . Bestel Het profiel van de leider van Jaap van Ginneken. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vaak is niet de inhoud de boodschap, maar de verschijning. Als je weet hoe dat in de psychologie werkt, kun je "het" dus ook voor je laten werken.Daarom zou elke "leider" of would-be leider het nieuwste boek van Jaap van Ginneken moeten lezen: "Het profiel van de leider: de oerkenmerken van invloed en overwicht". Het profiel van de leider direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Van Ginneken biedt met Het profiel van de leider een kijk in een onderzoeksgebied dat een grote rol gaat spelen bij de ontwikkeling van leiderschap. € 20,99 Paperback / softback Op voorraad Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webwinkel Boekenwereld.com Direct Bestellen De Gaulle, Sarkozy, Obama en Fortuyn: waarom worden zij gezien als 'natuurlijke' leiders? Massapsycholoog Jaap van Ginneken presenteert de laatste wetenschappelijke inzichten over leiderschap, aan de hand van een analyse van een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap van Ginneken
DIMENSIE
12,43 MB
BESTANDSNAAM
Het profiel van de leider.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom zijn veel leiders in hetzelfde seizoen geboren? En waarom hebben linkshandigen het Witte Huis overgenomen? Massapsycholoog Jaap van Ginneken presenteert in dit boek de laatste wetenschappelijke inzichten over leiderschap, aan de hand van een analyse van een aantal sleutelfiguren uit de internationale politiek. Van Ginneken toont aan dat oerkenmerken als lengte, gezichtsvorm en stemgeluid nog steeds een rol spelen bij de instinctieve keuze van onze leiders – ook in het bedrijfsleven. En dus laten we ons door verborgen, soms merkwaardige aspecten in uiterlijk en optreden overtuigen. Nu we steeds minder hiërarchisch werken, worden deze natuurlijke kenmerken van invloed en overwicht steeds belangrijker. Van Ginneken biedt een kijkje in een onderzoeksgebied dat een grote rol gaat spelen bij de ontwikkeling van leiderschap.

Wil je het boek lezen?Het profiel van de leider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap van Ginneken. Lezen Het profiel van de leider Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN