Wills kracht

Wills kracht - Willem Ritstier | Northernlights300.org

...gsten, de behandelingen en het einde. Tijdens de reis van vijf jaar door de medische wereld werd duidelijk dat kanker nog altijd een relatief onbekende ziekte is ... willem ritstier's strip wills kracht - moors magazine ... . Willem Ritstier en zijn vrouw waren 29 jaar samen en kregen twee kinderen. Will ontdekte een knobbeltje in haar borst en kreeg de diagnose borstkanker. In Wills kracht tekent Willem Ritstier het proces: de vragen die er komen, de angsten, de behandelingen en het einde. Tijdens de reis van vijf jaar door de medische wereld werd duidelijk dat kanker nog altijd een relatief onbekende ... Wills kracht van Willem Ritstier (boek, s ... bol.com | Wills kracht, Willem Ritstier | 9789021408927 ... ... . Tijdens de reis van vijf jaar door de medische wereld werd duidelijk dat kanker nog altijd een relatief onbekende ... Wills kracht van Willem Ritstier (boek, stripboek, ISBN 9789021408927). Willem Ritstier en zijn vrouw waren 29 jaar samen en kregen twee kinderen. Will ontdekte een knobbeltje in haar borst en... Zaterdag 22 februari om 15 uur interview ik stripauteur Willem Ritstier over het vervolg op Wills kracht, getiteld: Opstaan… en doorgaan.In boekhandel Donner. Coolsingel 129 in Rotterdam....

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Ritstier
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
Wills kracht.pdf

OMSCHRIJVING

Willem Ritstier en zijn vrouw waren 29 jaar samen en kregen twee kinderen. Will ontdekte een knobbeltje in haar borst en kreeg de diagnose borstkanker.In Wills kracht tekent Willem Ritstier het proces: de vragen die er komen, de angsten, de behandelingen en het einde. Tijdens de reis van vijf jaar door de medische wereld werd duidelijk dat kanker nog altijd een relatief onbekende ziekte is. Soms leek het of er maar wat werd gegokt en als er iets aansloeg werd dat gezien als een overwinning. Helaas is dat niet altijd het geval. Zo ook niet bij de vrouw van Willem.

Wil je het boek lezen?Wills kracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Ritstier. Lezen Wills kracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN