Wie liefheeft wint

Wie liefheeft wint - Amelie Nothomb | Northernlights300.org

...el Wie liefheeft wint van Nothomb, Amélie als Ebook voor 9 ... Wie liefheeft wint - Kartonnen Dozen ... .99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Reacties op: Wie liefheeft wint. 16. Wie liefheeft wint - Amélie Nothomb Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw ... Nieuw in de winkel: Wie liefheeft wint - Amélie Nothomb 05-09-2019. Jaloezie, wraak en machtsrelaties: het lijkt alsof Nothom ... Wie liefheeft wint eBook door Amélie Nothomb ... ... . Jaloezie, wraak en machtsrelaties: het lijkt alsof Nothomb de woorden persoonlijk heeft uitgevonden. Het zijn terugkerende thema's in haar zwarte sprookjes; geen auteur kan verstoorde relaties zo pijnlijk treffend beschrijven als zij. Wie liefheeft wint (Book) Top; Book Dutch. Wie liefheeft wint. Amélie Nothomb (author), Marijke Arijs (translator) +1 × ... ...

INFORMATIE

AUTEUR
Amelie Nothomb
DIMENSIE
10,87 MB
BESTANDSNAAM
Wie liefheeft wint.pdf

OMSCHRIJVING

Dominique woont samen met haar man in Parijs. Claude is een hebzuchtig type dat er alles aan doet om zijn omgeving te imponeren. Dominique probeert hem op haar beurt gelukkig te maken, maar hij maakt het haar met zijn grenzeloze bemoeizucht niet makkelijk.Hun bijzondere, begaafde dochter Epicene heeft een hekel aan haar vader, en die haat is wederzijds. Als op een dag Dominique een bijzondere vriendschap sluit, verslechteren de verhoudingen in het gezin en komen er wrede leugens boven tafel.'Wie liefheeft wint' is een originele en sprookjesachtige vertelling over de puurste emoties die in de mens verscholen zitten, met een psychologische scherpte die we alleen van Nothomb kennen.

Wil je het boek lezen?Wie liefheeft wint in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amelie Nothomb. Lezen Wie liefheeft wint Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN