Ontwerpen is geen kunst

Ontwerpen is geen kunst - Roel Stavorinus | Northernlights300.org

... liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties ... Ontwerpen is geen kunst | Boek.be ... . Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverleni ... Ontwerpen is geen kunst door Cyprian Koscielniak & Roel ... ... . Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. Bestel nu online bij Stumpel.nl. Geen verzendkosten en snelle bezorging! Ontwerpen is geen kunst, ISBN 9789492051158, € 17.02. In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zi Ontwerpen is geen kunst | ISBN 9789492051158 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Ontwerpen is geen kunst stelt...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Stavorinus
DIMENSIE
12,23 MB
BESTANDSNAAM
Ontwerpen is geen kunst.pdf

OMSCHRIJVING

In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. Uit ervaring van de auteur blijkt dat ontwerpers vooral geneigd zijn om aan het eindresultaat te denken.Ontwerpers die een brug weten te slaan tussen management en ontwerp, tussen creatieve doelstellingen en bedrijfs-doelstellingen, werken beter samen met hun opdrachtgevers. Daarmee wordt een goede basis gelegd voor design-management, voor de groei, verbetering en professionalisering van design in organisaties.Het boek Ontwerpen is geen kunst is geen theoretisch verhaal. Het wordt geïllustreerd met heldere voorbeelden uit de praktijk en reikt een vracht aan praktische tips en suggesties aan. Daarmee is het interessant voor zowel de beginnende als de ervaren ontwerper.De artikelen in Ontwerpen is geen kunst zijn eerder gepubliceerd in Vormberichten, het magazine van de BNO, in 2009-2012.

Wil je het boek lezen?Ontwerpen is geen kunst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Stavorinus. Lezen Ontwerpen is geen kunst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN