O'Loughlin 4 - Boetedoening

O'Loughlin 4 - Boetedoening - Michael Robotham | Northernlights300.org

...oetedoening 'Een absolute meester.' - Stephen King Psycholoog Joe O'Loughlin wordt op een nacht opgeroepen als zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty is verdwenen ... Boetedoening - Michael Robotham - 9789049806644 | Bruna.nl ... . Joe vindt het meisje, besmeurd met bloed en niet in staat te praten. Boetedoening | ISBN 9789023449232 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boetedoening Michael Robotham • Boek • paperback. Samenvatting . Jij denkt dat je me kent. Jij denkt dat je me begrijpt. Dat doe je niet. Ik bloed voor jou. Psycholoog Joe O Loughlin wordt op een nacht opgeroepen al ... Boetedoening (O'Loughlin (4)): Amazon.co.uk: Michael ... ... . Samenvatting . Jij denkt dat je me kent. Jij denkt dat je me begrijpt. Dat doe je niet. Ik bloed voor jou. Psycholoog Joe O Loughlin wordt op een nacht opgeroepen als zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty is verdwenen. Joe vindt het meisje, ... Fnac: Deel 4, Boetedoening, Michael Robotham, Joost Mulder". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Free Download Boetedoening PDF, Jij denkt dat je me kent. Jij denkt dat je me begrijpt. Dat doe je niet. Ik bloed voor jou. Psycholoog Joe O'Loughlin wordt op een nacht opgeroepen als zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty is verdwenen. 'Boetedoening' van Robotham doet denken aan de Alex Delawares van Jonathan Kellerman uit de begintijd. Met die heel fraaie, superknap uitgewerkte psychologische intriges waarin Kellerman immer een rijkdom aan langlopende plots, subplots en mysterie opvoerde....

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Robotham
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
O'Loughlin 4 - Boetedoening.pdf

OMSCHRIJVING

Jij denkt dat je me kent.Jij denkt dat je me begrijpt.Dat doe je niet. Ik bloed voor jou.Psycholoog Joe O’Loughlin wordt op een nacht opgeroepen als zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty is verdwenen. Joe vindt het meisje, besmeurd met bloed en niet in staat te praten. Het lichaam van Sienna’s vader wordt gevonden in haar slaapkamer, zijn keel is doorgesneden, zijn schedel ingeslagen. Ondanks het overtuigende bewijs blijft Joe O’Loughlin geloven in Sienna’s onschuld en hij verdiept zich in de zaak. Zijn onderzoek leidt hem naar een wereld van seksueel misbruik, chantage en politieke intriges. Samen met een oude vriend, de voormalige politie-inspecteur Vincent Ruiz, gaat Joe op zoek naar de dader. Dan begint de wanhopige zoektocht naar eenman die jarenlang ongestraft de vreselijkste misdaden wist te plegen.

Wil je het boek lezen?O'Loughlin 4 - Boetedoening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Robotham. Lezen O'Loughlin 4 - Boetedoening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN