De plantrekkers

De plantrekkers - Heleen Debruyne | Northernlights300.org

...zelf al snel kunnen identificeren. De plantrekkers is een tragikomische roman, waarin verschillende mensen en nationaliteiten samenkomen in een Vlaams provinciestadje met een overschot aan verkeersdrempels ... De plantrekkers [e-Book] - Heleen Debruyne - (ISBN ... ... . Er ontstaan grote problemen in kleine ruimtes, waarbij het grootste probleem de zelfbegoocheling van de mens is. De plantrekkers | ISBN 9789023496984 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De plantrekkers is een tragikomische roman, waarin verschillende mensen en nationaliteiten samenkomen in een Vlaams provinciestadje met een overschot aan verkeersdrempe ... De plantrekkers by Heleen Debruyne - Goodreads ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De plantrekkers is een tragikomische roman, waarin verschillende mensen en nationaliteiten samenkomen in een Vlaams provinciestadje met een overschot aan verkeersdrempels. Er ontstaan grote problemen in kleine ruimtes, waarbij het grootste probleem de zelfbegoocheling van de mens is. Heleen Debruyne (1988) studeerde geschiedenis en journalistiek. We zijn plantrekkers, foefelaars, slimmeriken die regels omzeilen en het heft in eigen handen nemen. We kiezen voor de weg, eerder dan voor het doel. 'Plantrekkers' is een onafhankelijke tweewekelijkse podcast, met een lichte voorkeur voor character driven documentaires en radiofictie. Radiomakers Wederik De Backer en Lucas Derycke nodigen verschillende makers uit om zelf een… Heleen Debruyne schrijft. De Plantrekkers is haar debuut. Ze maakt ook radio, bij Klara. Daarnaast onderzoekt ze samen met Anaïs van Ertvelde graag vleselijkheden, in Vuile Lakens, een podcast over seks en lichaam. plantrekker plantrekker zelfst.naamw. ('Belgisch') iemand die zich op een of andere wijze steeds uit de slag weet te trekken. Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: 'plantrekker ' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de De plantrekkers is een tragikomische roman, waarin verschillende mensen en nationaliteiten samenkomen in een Vlaams provinciestadje met een overschot aan verkeersdrempels. Er ontstaan grote problemen in kleine ruimtes, waarbij het grootste probleem de zelfbegoocheling van de mens is....

INFORMATIE

AUTEUR
Heleen Debruyne
DIMENSIE
12,36 MB
BESTANDSNAAM
De plantrekkers.pdf

OMSCHRIJVING

Op een volkomen onverwacht moment neemt het leven van Willem, een eenvoudige informaticus die zijn dagen slijt in het kalme Roeselare, een wending. Via zijn ondernemende broer Lionel maakt hij kennis met de Russische diva Sofiya, haar uit Rusland meegekomen moeder en de Italië ontvluchte Mariella. Willems bestaan raakt vanaf dan hopeloos verknoopt met veel meer levens dan goed voor hem is.De plantrekkers is een tragikomische roman, waarin verschillende mensen en nationaliteiten samenkomen in een Vlaams provinciestadje met een overschot aan verkeersdrempels. Er ontstaan grote problemen in kleine ruimtes, waarbij het grootste probleem de zelfbegoocheling van de mens is.

Wil je het boek lezen?De plantrekkers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heleen Debruyne. Lezen De plantrekkers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN