Gestolen levens

Gestolen levens - Willem Resandt | Northernlights300.org

...niemand er vat op kan krijgen. Gestolen levens (Paperback) ... Boek: Gestolen levens - Geschreven door Willem Resandt ... . De Nederlander Martin Arkenhout steelt levens, letterlijk. Hij moordt en neemt de identiteit aan van zijn slachtoffers. Als... Gestolen levens Jacq Vogelaar. 10 juni 2010 - verschenen in uit nr. 23. Abonnees kunnen artikelen aan ... het niet te vertellen. En de tragische geschiedenis van het gestolen kind en het levenslang treuren en wachten van de moeder is een klein verhaal dat pas betekenis krijgt in het licht van een lange, ingewikkelde voorgeschiedenis. Gestolen leven is een voortjagend verhaal, ... en vindt ... Adam Johnson (vert. Miebeth van Horn) - Gestolen leven ... ... . Gestolen leven is een voortjagend verhaal, ... en vindt haar kracht in de eeuwige aanwezigheid in de levens van haar volk. En dan kan het zover komen dat in het slot van de roman een van de honger stervend volk uitzinnig staat te juichen bij een voedselhulpactie van de Geliefde Leider voor die arme Amerikanen. Gestolen Levens. Michael Pye, Gestolen levensUitgeverij XL, 2000 Gestolen Levens door Willem Resandt. Over...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Resandt
DIMENSIE
12,79 MB
BESTANDSNAAM
Gestolen levens.pdf

OMSCHRIJVING

Het heden en het verleden verstrengelt door middel van een kleine baby.Dr Roel van Warring is natuurkundige, droomt vaak en erg realistisch. Hij heeft dan ook moeite de realiteit en zijn droomwereld uit elkaar te houden. Het meeste dat hij droomt blijkt vaak ook echt gebeurd. Hij is uitgenodigd hierover een lezing te houden op een conferentie over neuropsychologie in San Francisco. Daar ontmoet hij de jonge vrouw, Tanja, die gelijksoortige dromen heeft. Na de conferentie reist hij met haar mee naar haar woonplaats in Williamsburg, Virginia. Tijdens een duik in de zee verdrinkt van Warring bijna en droomt dat hij een dominee is in het zuidoosten van de VS, aan het eind van de achttiende eeuw. Hij wordt gered door Tanja. Door toeval ontdekken beiden dat zij exact hetzelfde gedroomd hebben. Tanja heeft een sterke tweede persoonlijkheid, die steeds meer bezit van haar neemt. Ook van Warring raakt betrokken bij het vroegere leven van Tanjaâ s tweede ik. Er ontstaan twee gekoppelde geschiedenissen. De ene speelt zich af tijdens de hoogtij van de slavernij rond 1800 en de andere in het heden. De koppeling tussen de beide verhalen wordt versterkt door de baby Dominique die op een onbegrijpelijke manier in beide geschiedenissen, buiten ruimte en tijd, bestaat.

Wil je het boek lezen?Gestolen levens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Resandt. Lezen Gestolen levens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN