Een blauwe reis - memoires van een rechercheur

Een blauwe reis - memoires van een rechercheur - Peter Auceps | Northernlights300.org

...e onderzoeken honderdvijftig moorden per jaar ... De blauwe diender - Jacques Smeets - Schrijverspunt ... . 1-sep-2015 - Bekijk het bord 'Nederlandse fictie' van lebowskibooks, dat wordt gevolgd door 133 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Fictie, Boeken, Rechercheur. De ontwerper van de Samoa 47, Cees van Tongeren van Van de Stadt uit Wormerveer, bevestigt dit. Een schip met luchtkamers kan wel blijven drijven met een gat in de romp, maar die heeft deze boot niet. Het leven van de jonge boerenzoon Eragon ve ... Een blauwe reis - Memoires van een rechercheur - Peter ... ... . Het leven van de jonge boerenzoon Eragon verandert van de ene dag op de andere als hij in het woud een raadselachtige blauwe steen vindt. Aanvankelijk is Eragon blij met de vondst, maar tot zijn grote teleurstelling wil geen van de handelaren die jaarlijks door de Vallei van Palencar trekken de steen van hem kopen. De Blauwe Diender is een weerslag van ervaringen, geen thriller of politieroman, het is honderd procent autobiografisch. Af en toe lijkt het een soort spiegel die mensen wordt voorgehouden, niet om te beleren maar om een handreiking naar bewustwording te doen. De populariteit van boeken zoals 'Dagboek van een callgirl' bewijzen eens te meer dat we maar al te graag een kijkje nemen in het leven van anderen, vooral als dat leven erg ver van dat van ons ... Even verderop ligt onder een blauw laken het lichaam van een dode man. Een rechercheur in een wit pak legt uit wat hij zojuist heeft ontdekt. De plaats delict is een bosperceel langs de snelweg in de buurt van Eindhoven. De plek vormt het vertrekpunt van een complexe zoektocht door de officier naar 'waarheid' achter een gruwelijke moord. Er is een replica van de bar waaraan rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder geregeld een alcoholische versnapering namen in de populaire tv-serie Baantjer. Appie Baantjer heeft veel spullen uit zijn privécollectie afgestaan aan het museum zoals foto's van de schrijver en eerste drukken van zijn boeken. In 2010 nam ik ontslag bij de politie om samen met mijn vrouw een reis te maken op de blauwe aarde. Na een reis van ruim 3,5 jaar kwamen we in augustus 2013 definitief terug naar Nederland. Tijdens deze reis is het idee ontstaan om bij terugkomst mijn expertise te gebruiken bij het oprichten van Mira Recherche & Adviesbureau. Memoires van een Sparks. Deze site ... maar het sissende geluid ervan en de vreemde gewaarwording van geëlektrificeerd hoofdhaar kan een teken zijn van een ontlading, zelfs bij blauwe ... zo ongeveer als het geluid van een lasboog. Zeevaarders uit de zeilvaart zagen dit als een slecht voorteken voor de rest van de reis. Sign in ......

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Auceps
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
Een blauwe reis - memoires van een rechercheur.pdf

OMSCHRIJVING

Peter Auceps neemt u mee op zijn reis, waarin hij zijn ervaringen gedurende zijn loopbaan als politieman beschrijft. Waargebeurde verhalen dienen als basis voor dit meeslepende en onthullende boek waarin spanning, emotie, humor, succes en ook teleurstelling op treffende wijze worden omschreven. Hij geeft inzicht in de wereld van de politie in het algemeen en van de recherche in het bijzonder. De in zijn ogen vaak onterecht kritische, soms zelfs negatieve houding ten opzichte van politiemensen, motiveerde hem tot het schrijven van dit boek in een poging een meer menselijke reputatie te creëren van dit bijzondere, maar veelomvattende en prachtige vak. Hij en zijn gezin emigreerde vijf maal, waarvan drie maal in verband met zijn baan. Hij vestigde zich uiteindelijk in Spanje.

Wil je het boek lezen?Een blauwe reis - memoires van een rechercheur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Auceps. Lezen Een blauwe reis - memoires van een rechercheur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN