De weg naar het licht - Een boek voor bekeerlingen

De weg naar het licht - Een boek voor bekeerlingen - Aicha Tawfiqa | Northernlights300.org

... 3,80 verzendkosten bij. Dit is een boek dat antwoorden geeft op vragen over de Islam ... Verslag Nederlands Waar het licht is (4e klas vmbo ... ... . Het is geschreven op een manier die goed verstaanbaar is. Alles is ondersteund door Hadith en op eigen ervaringen van de auteur die zelf een bekeerde is. Een leuk, spannend verhaal en vooral leerrijk voor iedereen, ook voor bekeerden die soms moeilijk de juiste antwoorden vinden. Enerzijds ademt het boek een intieme sfeer uit, waarin nauwelijks plaats is voor verstandelijke overweginegn, anderzijds beschrijft het ragfijn de wonderen die Reiki laat gebeuren, vooral op het gebied van de innerlijke transformatie: de ziel die ontwaakt en zich dan op weg naar het licht begeeft. Het kinderprentenboek 'Néala & de weg van het licht' is een verhaal dat zich afspe ... De weg van het licht - Wie ben ik ... . Het kinderprentenboek 'Néala & de weg van het licht' is een verhaal dat zich afspeelt in het rurale gebergte van Lalibela. Néala is een Ethiopisch meisje dat samen met haar broertje Tamrat en haar vriendje Dula je elke pagina enthousiast meetrekt naar nieuwe kleuren. De bekeerlinge. In een klein dorp in de Provence wordt sinds mensenheugenis over een pogrom en een verborgen schat gesproken. Eind negentiende eeuw vindt men in een synagoge in Caïro een hoeveelheid opzienbarende joodse documenten. Stefan Hertmans ontdekt de sporen van een voorname christelijke jonkvrouw uit de elfde eeuw, die haar leven vergooide uit liefde voor een joodse jongen. De vrouw die in huis een andere dame naast zich moet dulden, accepteert de situatie met moeite. Haar man slaapt evenveel weekeinden en dagen bij de een als bij de ander, maar het blijft moeilijk voor haar. Er bestaan veel negatieve stereotypen over moslims in Nederland, zo hebben de bekeerlingen ondervonden. In het klimaat van de jaren vijftig en zestig was elkeen die overstapte van de rooms-katholieke naar de gereformeerde of hervormde kerk een bekeerling, die kon rekenen op een onthaal als de verloren zoon. Of hij was een afvallige, wie de eeuwige doem wachtte - het hangt er maar vanaf van welke kant je kijkt. Ds H. J. Hegger was er zo een;...

INFORMATIE

AUTEUR
Aicha Tawfiqa
DIMENSIE
7,40 MB
BESTANDSNAAM
De weg naar het licht - Een boek voor bekeerlingen.pdf

OMSCHRIJVING

De weg naar het licht - Een boek voor bekeerlingen 1e druk is een boek van Aicha Tawfiqa uitgegeven bij Boekscout VOF. ISBN 9789402235692 Dit is een boek dat antwoorden geeft op vragen over de Islam. Het is geschreven op een manier die goed verstaanbaar is. Alles is ondersteund door Hadith en op eigen ervaringen van de auteur die zelf een bekeerde is. Een leuk, spannend verhaal en vooral leerrijk voor iedereen, ook voor bekeerden die soms moeilijk de juiste antwoorden vinden.

Wil je het boek lezen?De weg naar het licht - Een boek voor bekeerlingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aicha Tawfiqa. Lezen De weg naar het licht - Een boek voor bekeerlingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN