De alcoholvrije puber

De alcoholvrije puber - Mireille de Visser | Northernlights300.org

...chreven door Nico van der Lely, koopt u bij Boeken ... Ebook ePUB: Onze kinderen en alcohol - geschreven door ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De alcoholvrije puber Joke Ligterink Mireille de Visser Nico Lely Een praktische gids. Een praktische gids Alcohol is cool, maakt je relaxed en mag op een beetje feest niet ontbreken. Vinden pubers, en beweren ook de drankreclames. De alcoholvrije puber. Een praktische gids Alcohol is cool, maakt je relaxed en mag op een beetje feest niet ontbreken. Vinden pubers, en beweren ook de drankreclames. ... Download PDF De alcoholvrije puber - pianofortefestival.nl ... . Vinden pubers, en beweren ook de drankreclames. De overheid probeert inmiddels met weten regelgeving jonge burgers te beschermen tegen de ernstige schade die alcohol veroorzaakt. Maar ouders (en anderen) weten vaak niet wat ze met drinkende kinderen aan moeten. De overheid probeert inmiddels met weten regelgeving jonge burgers te beschermen tegen de ernstige schade die a De alcoholvrije puber, Nico van der Lely - Paperback - 9789046815915 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Het boek 'De alcoholvrije puber' maakt onderdeel uit van de toolkit, die in dit kader is gemaakt op de website naar18jaar.nl. 'De alcoholvrije puber' staat vol adviezen waar ouders echt iets aan hebben, zoals een modelcontract voor ouder en kind, voorbeelden van een eenmalig goed gesprek en een groot aantal suggesties voor positieve en gezonde uitdagingen waar je kind gelukkiger van wordt. Aan de adviezen in het boek De alcoholvrije puber hebben ouders dan ook echt iets, net als het modelcontract voor ouder en kind, een voorbeeld van een...

INFORMATIE

AUTEUR
Mireille de Visser
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
De alcoholvrije puber.pdf

OMSCHRIJVING

"Alcohol is cool, maakt je relaxed en mag op een beetje feest niet ontbreken. Vinden pubers, en beweren ook de drankreclames. De overheid probeert inmiddels met wet- en regelgeving jonge burgers te beschermen tegen de ernstige schade die alcohol veroorzaakt. Maar ouders (en anderen) weten vaak niet wat ze met drinkende kinderen aan moeten. Want wat is de juiste balans tussen vrijheid en bescherming? Trek je je iets aan van de mening van andere ouders? Hoe weet je zeker dat je kind niet drinkt?Dit nieuwe boek van de oprichters van de alcoholpoli is een praktische gids met tips en trucs, beknopte achtergrondinformatie en interviews met onder meer een bekende alcoholvrije sporter, danser, dj en presentator. Geen gepreek dus, geen ingewikkelde medische verhandelingen, maar adviezen waar ouders echt iets aan hebben, zoals een modelcontract voor ouder en kind, een voorbeeld van een eenmalig goed gesprek en een checklist voor controle op alcoholgebruik.""Niet alleen noodzakelijk leesvoer voor opvoeders, maar ook een eyeopener voor menig zorgverlener."" Medisch Contact""Stapje voor stapje [wordt] uitgelegd hoe alcohol de chemische fabriek van het jonge lichaam ontregelt."" Trouw"

Wil je het boek lezen?De alcoholvrije puber in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mireille de Visser. Lezen De alcoholvrije puber Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN