Sommige meisjes houden niet van roze

Sommige meisjes houden niet van roze - Christina de Witte | Northernlights300.org

...ommige meisjes houden niet van roze' van Christina De Witte moet elk meisje leiden door de mazen van het opgroeien ... Sommige meisjes houden niet van roze van Chrostin | Boek ... ... .Het brein achter Chrostin kaart op een persoonlijke, maar toch gemakkelijk te begrijpen manier alles aan waar een tiener mee te maken krijgt.Met natuurlijk de bijbehorende herkenbare cartoons. Sommige meisjes houden niet van roze is dé survivalgids die je nodig hebt om de puberteit en het leven door te komen. Christina De Witte tekende haar eerste comics aan de kunstschool. Ondanks de kritiek die ze te verduren kreeg, z ... Niet alle homo's houden van roze maar suikerspinnen zijn ... ... . Christina De Witte tekende haar eerste comics aan de kunstschool. Ondanks de kritiek die ze te verduren kreeg, zette ze door. Christina de Witte is Vlaamse die in Amerika bekend is van haar stripfiguurtje 'Chrostin', haar alter ego. Na haar eigen soms turbulent verlopen puberteit, heeft ze Sommige meisjes houden niet van roze' geschreven: een zelfhulpboek voor de pubermeiden van nu. Met actuele onderwerpen als 'social media', seksuele geaardheid en daarvoor uit kunnen komen. Sommige meisjes houden niet van roze "Waarom zou ik telkens naar één website surfen die mij moet zeggen wat ik wel of niet moet doen of moet weten wanneer het internet zo groot is?", vraagt ... Sommige meisjes houden niet van roze is dé survivalgids die je nodig hebt om de puberteit en het leven door te komen. Christina De Witte tekende haar eerste comics aan de kunstschool. Ondanks de kritiek die ze te verduren kreeg, zette ze door. Sommige meisjes houden niet van roze is dé survivalgids die je nodig hebt om de puberteit en het leven door te komen. Christina De Witte tekende haar eerste comics aan de kunstschool. Ondanks de kritiek die ze te verduren kreeg, zette ze door. Sommige meisjes houden niet van roze Katrien Van Tongerloo, 01 april 2019 Alhoewel de achterflap vermeldt dat dit dé ultieme survivalgids is voor tienermeisje om de pubertijd en het leven door te komen, weerlegt Chrostin (Christina De Witte) dit meteen in haar voorwoord. Sommige mei...

INFORMATIE

AUTEUR
Christina de Witte
DIMENSIE
3,70 MB
BESTANDSNAAM
Sommige meisjes houden niet van roze.pdf

OMSCHRIJVING

Vrienden, verliefdheid, sociale media, zelfbeeld, een veranderend lichaam... opgroeien kan behoorlijk ingewikkeld zijn. De bekende comic Chrostin geeft in dit boek grappige en heldere antwoorden op alle (levens)vragen waar je mee worstelt, zoals:* Hoe kom ik op voor mezelf?* Wat gebeurt er met mijn lichaam?* Waarom stinken mijn oorbellen?* Hoe kan ik gezond én lekker eten?* Kan ik overleven op instantnoedels?* Hoe ga ik om met trollen en pestkoppen?* Wat moet ik doen met een gebroken hart?* Hoe kan ik van mezelf (leren) houden?Sommige meisjes houden niet van roze is dé survivalgids die je nodig hebt om de puberteit en het leven door te komen.Christina De Witte tekende haar eerste comics aan de kunstschool. Ondanks de kritiek die ze te verduren kreeg, zette ze door. En zo werd haar webcomic Chrostin geboren.In 2015 won Christina de Flair Online Talent Award en de rest is geschiedenis. Intussen kan ze ook een zekere A. Kutcher onder haar fans rekenen.

Wil je het boek lezen?Sommige meisjes houden niet van roze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christina de Witte. Lezen Sommige meisjes houden niet van roze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN