Duizend duivels

Duizend duivels - Frank Goldammer | Northernlights300.org

...ering in het naoorlogse Dresden Twee jaar na de vuurstorm die het historische centrum van Dresden verwoestte, is de stad in de ban van een ijzingwekkend koude winter ... Toen Duivels nog duiveltjes waren. Adnan Januzaj, het ... ... . Frank Goldammer Duizend duivels recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Duitse thriller. Op 28 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij Cargo de Nederlandse vertaling van Tausend Teufel, de tweede Max Heller thriller van de Duitse schrijver Frank Goldammer. Duizend duivels direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Duizend duivels door Frank Goldammer, EAN 97 ... Duizend duivels - Spanning - Boeken - Boekhandel Lektura ... . Duizend duivels direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Duizend duivels door Frank Goldammer, EAN 9789403187907. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Twee jaar na de vuurstorm die het historische centrum van Dresden verwoestte, is de stad in de ban van een ijzingwekkend koude winter. De overlevenden van het bombardement proberen zich op allerlei manieren te redden en weeskinderen zwerven in bendes door Duizend duivels (e-boek) Op voorraad. ISBN : 9789403188508. Schrijf de eerste review over dit product ... Duizend duivels. Een bizarre moord is de sleutel tot een levensgevaarlijke samenzwering in het naoorlogse Dresden Twee jaar na de vuurstorm die het historische centrum van Dresden verwoestte, is de stad in de ban van een ijzingwekkend koude winter. De overlevenden van de bombardementen proberen op alle mogelijke manieren te overleven en weeskinderen zwerven in bendes door de straten. Duizend duivels; €20,99 . ISBN 9789403187907 Uitgever Cargo Druk v...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Goldammer
DIMENSIE
10,28 MB
BESTANDSNAAM
Duizend duivels.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de liefhebbers van Robert Harris en Philip KerrTwee jaar na de vuurstorm die het historische centrum van Dresden verwoestte, is de stad in de ban van een ijzingwekkend koudewinter. De overlevenden van het bombardement proberen zich op allerlei manieren te redden en weeskinderen zwerven in bendesdoor de straten. Hoofdinspecteur Max Heller wordt op een dag opgeroepen naar de plek van een brute moord te gaan. EenRussische officier is neergestoken, en naast diens bevroren lichaam ligt een tas met daarin het afgehouwen hoofd van een andere man.Is er een seriemoordenaar actief? Of heeft de Rus misschien zelf iemand vermoord? Max Heller gaat op onderzoek uit, maar wordtsnel tegengewerkt door hoge officieren van beide kampen. Hellers zoektocht brengt hem op het spoor van corruptie en moord in dehoogste kringen van Dresden.

Wil je het boek lezen?Duizend duivels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Goldammer. Lezen Duizend duivels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN