Waar is Wally - Dubbel zien in het museum!

Waar is Wally - Dubbel zien in het museum! - Martin Handford | Northernlights300.org

...d. Léés meer van Standaard Uitgeverij. Bekijk alles > Nieuws ... Waar is Wally? Dubbel zien in het museum! - Boek Martin ... ... . Auteur Carlos Ruiz Zafón (55) overleden. Waar is Wally? Dubbel zien in het museum!. Wally en zijn vrienden gaan een dagje naar het museum. Maar ze zijn nog maar in de foyer en de problemen beginnen al. Zie je die bewakers? Waarom zien ze er niet hetzelfde uit? In de Egyptische kamers vind je prachtige stenen tabletten. Uniek, want niet helemaal identiek! Vind jij de acht verschillen? Wally gaat met zijn vrienden naar het museum. Verborgen tussen o.a. kunstvoorwerpen, oude boeken en figure ... Martin Handford Waar is Wally? - Dubbel zien in het museum ... ... . Verborgen tussen o.a. kunstvoorwerpen, oude boeken en figuren in klederdracht kun je tussen de linker- en rechterpagina ruim 500 verschillen vinden. Groot vierkant prentenboek met zeer gedetailleerde zoekplaten in kleur en veel grappige zoekopdrachten. Vanaf ca. 5 jaar.; By Martin Handford ...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Handford
DIMENSIE
3,47 MB
BESTANDSNAAM
Waar is Wally - Dubbel zien in het museum!.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Waar is Wally. Klein Duimpje strooide broodkruimels, Wally laat de blaadjes van zijn schetsboek vallen. Dit nieuwe Waar is Wally?-boek is ongetwijfeld het meest interactieve. Wally plaatst zijn lezertjes deze keer voor een heel bijzondere uitdaging. Terwijl hij door de verbazingwekkendste werelden van dinosauriërs, soldaten en clowns reist, verliest hij telkens enkele kleine snippers uit zijn schetsboek. Aan de lezers om ze te vinden!

Wil je het boek lezen?Waar is Wally - Dubbel zien in het museum! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Handford. Lezen Waar is Wally - Dubbel zien in het museum! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN