Treinen Van A Tot Z

Treinen Van A Tot Z - Tufnell R. | Northernlights300.org

...er). De geschiedenis van de locomotief kent talrijke revolutionaire veranderingen, waaronder het beschikbaar komen van ... Doriet Dekker Treinen - Doetinchem - bedrijven-a-z.nl ... ... Treinen Van A Tot Z van Tufnell R. kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789057641961. Treinen van A tot Z | ISBN 9789057641961 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Spoorwegen van A tot Z Dit is een van-A-tot-Z-lijst van op Wikipedia aanwezige artikelen die iets te maken hebben met dit onderwerp. Als u een artikel aantreft dat hier ook thuishoort maar nog niet op deze lijst staat, dan mag u dit vrijelijk toevoe ... Boekwinkeltjes.nl - Tufnell, Robert - Treinen van A tot Z ... . Als u een artikel aantreft dat hier ook thuishoort maar nog niet op deze lijst staat, dan mag u dit vrijelijk toevoegen . Voetbal van A tot Z Muller, Lex - Houdt Bep van: N & W Productions Nederlands : 1978 382 pagina's Zeer goed, kaft goed Vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Tufnell R.
DIMENSIE
8,14 MB
BESTANDSNAAM
Treinen Van A Tot Z.pdf

OMSCHRIJVING

De geschiedenis van de locomotief kent talrijke revolutionaire veranderingen, waaronder het beschikbaar komen van goedkoop staal, de ontwikkeling van de elektrische tractie en de diesellocomotief, en de laatste elektronische snufjes die bestuurloze treinen mogelijk maken. In het eerste deel van de encyclopedie kunt u hier alles over lezen. In het tweede deel besteden we uitgebreid aandacht aan de verschillende soorten locomotieven, gerangschikt naar wielindeling. Naast de beschrijvingen van alle merken, hun bouwers en hun anekdotes en succesverhalen kunt u alle belangrijke vernieuwingen en ontwikkelingen in de honderden afbeeldingen volgen, waarmee de tekst is opgeluisterd. Achterin vindt u handige tabellen met wielindeling van stoomlocomotieven, diesellocomotieven, elektrische locomotieven en gasturbinelocomotieven. Dit enorme naslagwerk is bedoeld voor iedereen die van spoorweglocomotieven houdt.

Wil je het boek lezen?Treinen Van A Tot Z in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tufnell R.. Lezen Treinen Van A Tot Z Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN