Puck & Hans

Puck & Hans - John De Greef | Northernlights300.org

...le' over het iconische Nederlandse modeduo 'Puck & Hans' ... De 29 beste afbeeldingen van Puck & Hans | Ontwerpers ... ... . Zij genoten in de jaren 70, 80 en 90 grote bekendheid door in het oog springende creaties. Hun kledingstukken kenmerkten zich door een mix van exclusieve materialen, kwaliteit en speelsheid. Puck & Hans; mode pioniers, levenspartners en trendsetters. Van mid jaren zestig tot mid jaren negentig was hun werk toonaangevend en daarmee bepalend voor het Nederlandse modebeeld. Een retrospectief van hun werk in het Amsterdam Museum ... Puck & Hans - Made in Holland - LantarenVenster Rotterdam ... . Een retrospectief van hun werk in het Amsterdam Museum vormt een rode draad voor de documentaire die het leven en werk van dit bijzondere duo belicht. Nog steeds vormt hun werk een bron van inspiratie voor de ... 14 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met puck en hans! Tweedehands en nieuwe dameskleding, schoenen, jurken, tops en meer aangeboden en gezocht op Marktplaats. Koop en verkoop dameskleding, tegen aantrekkelijke prijzen! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats In Puck & Hans - Made in Holland volgt regisseur Peter Wingender het legendarische ontwerpersduo Puck Kroon en Hans Kemmink: sinds de jaren zestig partners in crime én partners in life. De Close Up documentaire 'Puck & Hans - Made in Holl...

INFORMATIE

AUTEUR
John De Greef
DIMENSIE
10,21 MB
BESTANDSNAAM
Puck & Hans.pdf

OMSCHRIJVING

In 2017 is het 50 jaar geleden dat couturiers Hans Kemmink (1947) en Puck Kroon (1941) elkaar in Rotterdam ontmoeten. Vanaf dat moment gaan ze verder als het modeduo Puck & Hans. Hun werk omvat inmiddels een oeuvre wat ruim 30 jaar creativiteit omspant. Zij maakten faam met hun gewaagde, hippe kleding en de psychedelische etalages van hun winkels in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Daar verkochten ze niet alleen hun eigen werk, maar ook ontwerpen van bekende modeontwerpers als Kenzo, Yohji Yamamoto, Jean-Paul Gaultier en Jean Colonna. De winkels en de ontwerpen representeerden veelbesproken, kleine miniwerelden die een bijzonder verhaal vertelden.

Wil je het boek lezen?Puck & Hans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John De Greef. Lezen Puck & Hans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN