Machines die denken

Machines die denken - John Brockman | Northernlights300.org

...George Dyson, Max Tegmark, Nicholas Carr en 182 anderen gaven antwoord in de uitgave Machines die denken (maart 2016, Maven Publishing) ... Machines die denken eBook by John Brockman - 9789491845901 ... ... . Op 4 april gaan we in De Balie geïnspireerd door deze antwoorden gezamenlijk nadenken over machines die denken. Wij zijn allemaal machines die denken en het onderscheid tussen verschillende soorten machines neemt af' (p.75). In hoeverre een AI op de mens moet lijken, is niet altijd duidelijk. Brian Knutson (p.180) beweert dat een fysieke gelijkenis, naast zelfbesef en eigenbelang, 'een gemakkelijke manier is om [de mens] te ... Machines die denken - (ISBN: 9789491845826) | De Slegte ... . Brian Knutson (p.180) beweert dat een fysieke gelijkenis, naast zelfbesef en eigenbelang, 'een gemakkelijke manier is om [de mens] te laten denken dat ze met een zelfstandige entiteit te maken hebben'. Machines die denken (****) In het boek 'Machines die denken' geven bijna 200 invloedrijke denkers - wetenschappers, auteurs en kunstenaars - antwoord op de vraag: Hoe denk je over machines die denken?' De antwoorden stippen verschillende aspecten van AI aan - van veiligheid tot cognitieve tekortkomingen en van doemscenario's tot hoopgevende verwachtingen. Machines die denken. De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor... Machines die denken. Invloedrijke denkers over de komst van kunstmatige intelligentie. ... er veel tijd en geld in. Dankzij de technologische ontwikkelingen van de afgelopen vij...

INFORMATIE

AUTEUR
John Brockman
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
Machines die denken.pdf

OMSCHRIJVING

De komst van kunstmatige intelligentie is al decennialang een bron van fascinatie en angst. Het is een rijke voedingsbodem voor vele boeken en films, en wetenschappers en ondernemers stoppen er veel tijd en geld in. Dankzij technologische ontwikkelingen van de afgelopen vijf jaar lijken de 'denkende machines' steeds meer onderdeel van onze maatschappij te worden. Daarom vroeg John Brockman, oprichter van edge.org, aan een selectie van de meest invloedrijke denkers ter wereld: 'Hoe denk je over machines die denken?'Steven Pinker, Nicholas Carr, Daniel Dennett, Brian Eno, Matt Ridley, Luc Steels en 189 andere bekende wetenschappers, auteurs en kunstenaars geven kort en krachtig antwoord.De ultieme gids voor een nieuw tijdperk.

Wil je het boek lezen?Machines die denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Brockman. Lezen Machines die denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN