Larousse wijnencyclopedie

Larousse wijnencyclopedie - Larousse Team | Northernlights300.org

...dagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo ... Larousse Wijnencyclopedie by Uitgeverij Lannoo - Issuu ... . DE OORSPRONG VAN WIJN. 21 > Het inladen van vaten wijn op de kades van de haven van Bordeaux (circa 1890). Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo. DE OORSPRONG VAN WIJN. Een wijnstok moet flink lijden om een goede wijn op te leveren. Larousse Wijnencyclopedie bij Uitgeverij Lannoo. 28. ONTDEKKING VAN DE WIJNGAARD EN WIJN > In Châteauneuf-du-Pape vergemakkelijken de ronde keien de drainage van de g ... Larousse wijnencyclopedie door Larousse - Boekhandel Douwes ... . 28. ONTDEKKING VAN DE WIJNGAARD EN WIJN > In Châteauneuf-du-Pape vergemakkelijken de ronde keien de drainage van de grond. Éditions Larousse is de gekende Franse uitgeverij gespecialiseerd in naslagwerken en uitgebreide kookboeken. Wijnencyclopedie van Larousse. Larousse wijn encylopedie. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 2,50 22 apr. '20. Westerbork 22 apr. '20. olden Westerbork. Kleine Larousse in woord en beeld. Encyclopedisch woordenboek met 1600 pagina's, 118.000 Trefwoorden, 5000 illustraties, 110 kaarten in kleur enz. Enz. - 1977 - Larousse wijnencyclopedie € 45.99 Ontdek de wijn en de wijngaarden, leer kiezen, bewaren en proeven, bezoek de beroemdste wijngaarden ter wereld.Meer dan 700 foto's, een handige tabel met wijnjaren, 40 land- en streekkaarten, 240 fiches over wijnstreken en wereldwijnen, 60 portretten van de grootste wijndomeinen....

INFORMATIE

AUTEUR
Larousse Team
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Larousse wijnencyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Le nouveau Larousse du Vin est arrivé!De ontdekking van de wijngaard en wijn - De verschillende druivenrassen - De domeinen en hun karakteristieken - De productie van wijn en vinificatiemethoden Wijn kiezen, bewaren en proeven - Het etiket ontcijferen - Een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden - Een wijnkelder beheren - De juiste wijn met een gerecht combineren - Wijn proeven De wijngaarden van de wereld - De verschillende regio's in Frankrijk, maar ook in andere Europese landen, de Verenigde Staten en Canada, Latijns-Amerika en niet te vergeten Zuid- Afrika, Australië en het Aziatische continent... - 37 kaarten van wijnlanden en -regio's - 246 overzichten van de wijnregio's en de wijnen uit de hele wereld Meer dan 600 foto's en een overzicht van de belangrijke millésimes.

Wil je het boek lezen?Larousse wijnencyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Larousse Team. Lezen Larousse wijnencyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN