Knekelstad

Knekelstad - Joëlle Jolivet | Northernlights300.org

...een uniek verkleedskelet van papier! Knekelstad van Joëlle Jolivet & Jean-Luc Fromental is een prentenboek, maar niet een prentenboek voor jonge kinderen ... Knekelstad (met afbeeldingen) | Prentenboeken, Boeken ... . De uitgeverij geeft als leeftijdsaanduiding 6 tot 12 jaar, behoorlijk breed. Het verhaal speelt zich dus af in Knekelstad, de stad waar skeletten wonen. De fameuze detective Sherlock Knekel gaat op onderzoek uit, gewapend met pet, pijp en zijn vergrootglas.Knekelstad, het nieuwste boek van Joëlle Jolivet, is een explosie van kleur waar skeletten doorheen rollen en buitelen.De tekst van Jean-Luc Fromental, ... bol.com | Knekelstad, Joëlle Jolivet | 9789076174815 | Boeken ... .Knekelstad, het nieuwste boek van Joëlle Jolivet, is een explosie van kleur waar skeletten doorheen rollen en buitelen.De tekst van Jean-Luc Fromental, met wie Jolivet eerder Rapido maakte, is een taalfeest op rijm, in het Nederlands vertaald door Barbara van Kooten die eerder onder andere ... De bewoners van Knekelstad zijn skeletten. Op een dag worden er botten van de bewoners gestolen. Detective Sherbot Holmes moet het raadsel oplossen. Groot prentenboek met grappige en een beetje griezelige illustraties. Vanaf ca. 8 jaar. Knekelstad, het nieuwste boek van Joëlle Jolivet, is een explosie van kleur waar skeletten doorheen rollen en buitelen. De tekst van Jean-Luc Fromental, met wie Jolivet eerder Rapido maakte, is een taalfeest op rijm, in het Nederlands vertaald door Barbara van Kooten die eerder onder andere Hier in Parijs vertaalde. Het knusse Knekelstad telt 1275 botten en 270.300 zielen. De gemeenschap wordt plots opgeschrikt door een spook dat ervandoor gaat met verschillende botten van de dorpsbewoners. Sherbot Holmes wordt belast met de zaak en gaat op onderzoek uit naar de indringer die ervoor zorgt dat Knekelstad beheerst wordt door angst. Knekelstad | ISBN 9789076174815 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Knekelstad, het nieuwste boek van Joëlle Jolivet, is een explosie van kleur waar skeletten doorheen rollen en buitelen. Kn...

INFORMATIE

AUTEUR
Joëlle Jolivet
DIMENSIE
10,16 MB
BESTANDSNAAM
Knekelstad.pdf

OMSCHRIJVING

Rammelende skeletten, kale botten, een niet nader geïdentificeerd oranje ding… Door welk gevaar wordt het rustige Knekelstad in Skeletland bedreigd? De fameuze detective Sherlock Knekel gaat op onderzoek uit, gewapend met pet, pijp en zijn vergrootglas.Knekelstad, het nieuwste boek van Joëlle Jolivet, is een explosie van kleur waar skeletten doorheen rollen en buitelen. De tekst van Jean-Luc Fromental, met wie Jolivet eerder Rapido maakte, is een taalfeest op rijm, in het Nederlands vertaald door Barbara van Kooten die eerder onder andere Hier in Parijs vertaalde.

Wil je het boek lezen?Knekelstad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joëlle Jolivet. Lezen Knekelstad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN