Het geluk van links

Het geluk van links - Tom Pauka | Northernlights300.org

...ang geweest maar het is iets onschuldigs ... Het geluk van links: over Joop Wim Wouter en de toekomst ... ... . Je ervaart mateloze opluchting, het is prachtig weer, de lucht is blauw, je ruikt voor het eerst sinds tijden het brood van de bakkerswinkel die je passeert, de vogels kwetteren luid, er zijn verder geen zorgen meer, thuis wacht je lieve kleine gezinnetje op je en ... Hoe pech en geluk een 'gift van de natuur' opleverden tegen microben. Houd moed. In het verleden wisten wetenschappers gigantische gezondheidscrises te bezweren. Deze week: de dodelijke willekeur van ... 01 Het Geluk van Links - 3merlets ... . Deze week: de dodelijke willekeur van wondinfecties. Ronald Veldhuizen 29 mei 2020, 13:32 In het achterhuis zit het gezin aan de maaltijd, - snijbonen met spek, daar hield vader van. - De buren en vrienden van links en rechts ... Want het jonge peerd wacht de stoet al op in de hoek van het weiland, de ... die anders zijn dan onze wegen. Maar wie er gehoorzaam op wandelt, zegt hij, die vindt het geluk, dat moet Bartje vooral ......

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Pauka
DIMENSIE
9,97 MB
BESTANDSNAAM
Het geluk van links.pdf

OMSCHRIJVING

Een politiek leider is als een bruidegom op een huwelijksfeest in de Achterhoek die door dorpsgenoten op een stoel hoog in de lucht wordt getild: de bruidegom steekt boven iedereen uit en zal vrolijk blijven kijken, maar hij moet zich aan zijn stoel vasthouden want hij kan elk moment en doodsmak maken. Zelden was een politiek adviseur zo openhartig over zijn werk als Tom Pauka. In Het geluk van links beschrijft hij hoe hij gedurende 42 jaar advies gaf aan verschillende partijleiders van de PvdA, zoals Joop den Uyl, Wim Kok, Wouter Bos en niet te vergeten Ed van Thijn. Ze gebruikten Pauka’s expertise soms ook om meer helderheid te krijgen over wat ze zelf eigenlijk wilden met hun politieke partij.Pauka legt uit hoe de sociaaldemocratie bijdroeg aan het ontstaan van een materiële en mentale onderklasse die hij ‘de Verongelijkten’ noemt. Daarover gaat dit boek. Indiscreet maar niet onvriendelijk – zoals de schrijver zich heeft voorgenomen – wordt verteld hoe leiders in het politieke klimaat hun koers bepalen.

Wil je het boek lezen?Het geluk van links in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Pauka. Lezen Het geluk van links Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN