Gesprekken Met Engelen

Gesprekken Met Engelen - Doreen Virtue | Northernlights300.org

...len. Doreen Virtue is een wereldwijde bekendheid wanneer het op engelen aan komt ... ‎Gesprekken met engelen in Apple Books ... . Ze heeft een hele serie praktische boeken geschreven over engelen en ook een grote hoeveelheid aan engelen kaarten sets en andere leuke engelen kits ontwikkeld. Nu is eindelijk haar boek Angel Therapy uitgegeven in het Nederlands onder de naam Gesprekken met Engelen. Engelen hebben een specifieke zeer lichte energie die uitstraalt met vreugde, dus wanneer je gelukkig bent, vibreer je op een frequentie waarop je engelen en gidsen met jou kunnen communiceren. Als je altijd ongelukkig bent, verdrietig of kwaad, is je vibratieniveau ver b ... Gesprekken met Engelen | Doreen Virtue | 9789022565407 ... . Als je altijd ongelukkig bent, verdrietig of kwaad, is je vibratieniveau ver benden dat van hen, en ze kunnen je bedes om bijstand letterlijk niet horen. Gesprekken met Engelen In haar werk als therapeute merkte Doreen Virtue dat de engelen in tijden van crisis helderder, sneller en zinvoller kunnen helpen dan welke therapeut ook. Daarom worden in dit boek talloze eenvoudige adviezen en technieken gegeven waarmee je ook zelf gemakkelijk de boodschappen van engelen kunt horen. Doreen Virtue en het rijk der engelen Gesprekken met engelen Voorwoord van Doreen Virtue Toen ik nog een klein meisje was, werd ik soms s avonds laat plotseling door een sterke en liefdevolle kracht gewekt. Gesprekken met engelen In haar werk als therapeute merkte Doreen Virtue dat de engelen...

INFORMATIE

AUTEUR
Doreen Virtue
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
Gesprekken Met Engelen.pdf

OMSCHRIJVING

In haar werk als therapeute merkte Doreen Virtue dat de engelen in tijden van crisis helderder, sneller en zinvoller kunnen helpen dan welke therapeut ook. Daarom worden in dit boek talloze eenvoudige adviezen en technieken gegeven waarmee je ook zelf gemakkelijk de boodschappen van engelen kunt horen. Als eerste natuurlijk van de engelen die altijd al bij je zijn en je vol liefde, ongemerkt bijstaan in alles wat je onderneemt zonder een oordeel te vellen. Je kunt jouw problemen aan de engelen geven, die ze zullen transformeren tot kracht en inzicht. Jouw dankbaarheid en geluk is hun betaling voor verleende diensten.Wees niet verrast als er wonderen gebeuren wanneer je de engelen eenmaal bewust hebt uitgenodigd in je leven.

Wil je het boek lezen?Gesprekken Met Engelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doreen Virtue. Lezen Gesprekken Met Engelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN