Een volstrekt nutteloos mens

Een volstrekt nutteloos mens - Jori Stam | Northernlights300.org

...r die zijn isolement onderbreekt om de knoflooksaus bij de kebabzaak te vergiftigen en een kistendrager die identiteiten steelt ... Een volstrekt nutteloos mens by Jori Stam ... . De personages uit de verhalen van Jori Stam lijken weggelopen uit het werk van Michel Houellebecq en Cormac McCarthy.Naarmate de lezer verder in het universum van Stam ... Een volstrekt nutteloos mens book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Een man die bij de minister van Volksgezondheid inbreek... Een volstrekt nutteloos mens direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat j ... Een volstrekt nutteloos mens - NRC Webwinkel ... ... Een volstrekt nutteloos mens direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Jori Stam, 'Een volstrekt nutteloos mens' Absurditeit en ongemakkelijkheid. Het 'nutteloze mens' uit de titel van dit boek staat in het eerste verhaal niet centraal, maar speelt een bijrol. Het is de buurman van schrijver Harm, een te dikke man die zichzelf te kijk zet op zijn eigen YouTube kanaal. Een man die bij de minister van Volksgezondheid inbreekt om zijn moeder te wreken, een kluizenaar die zijn isolement onderbreekt om de knoflooksaus bij de kebabzaak te vergiftigen en een kistendrager die identiteiten steelt. De personages uit de verhalen Bestel Een volstrekt nutteloos mens van Jori Stam. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Jori Stam Een volstrekt nutteloos mens . HOME; ZOEKEN op trefwoord; LITERAIRE TIJDSCHRIFTEN; 50 LEESVRAGEN; POËZIE; THRILLERS; NIEUWE boekrecensies. Archief Schrijvers A; Schrijvers B; Schrijvers C-D; Schrijvers E-F; Schrijvers G; Schrijvers H; Schrijvers I-J; Schrijvers K-L; Schrijvers M; Schrijvers N-O; Schrijvers P-Q;...

INFORMATIE

AUTEUR
Jori Stam
DIMENSIE
11,49 MB
BESTANDSNAAM
Een volstrekt nutteloos mens.pdf

OMSCHRIJVING

Een man die bij de minister van Volksgezondheid inbreekt om zijn moeder te wreken, een kluizenaar die zijn isolement onderbreekt om de knoflooksaus bij de kebabzaak te vergiftigen en een kistendrager die identiteiten steelt. De personages uit de verhalen van Jori Stam lijken weggelopen uit het werk van Michel Houellebecq en Cormac McCarthy.Naarmate de lezer verder in het universum van Stam doordringt, wordt duidelijk dat zijn wereldbeeld geenszins alledaags, vredelievend en conformistisch is. Van absurde taferelen in polderdorpen tot misantropie en waanzin in de stad: Een volstrekt nutteloos mens onthult de gruwelen die schuilgaan achter ogenschijnlijk onschuldige situaties.

Wil je het boek lezen?Een volstrekt nutteloos mens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jori Stam. Lezen Een volstrekt nutteloos mens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN