Opstaan... en doorgaan

Opstaan... en doorgaan - Willem Ritstier | Northernlights300.org

...r in het fenomenale Wills kracht dat in 2017 verscheen ... Bye Bye Hodgkin: Opstaan en doorgaan! ... . Hoe het daarna verder ging, kan je nu lezen in Opstaan... en doorgaan. ... Opstaan en doorgaan! Wat wordt dat saai he na bijna een jaar aan blogberichten over chemo's.. komt er weer een ;). Als het echt TE saai wordt moeten jullie dat natuurlijk gewoon even zeggen, dan verzin ik iets nieuws. Genoeg om over te bloggen eigenlijk.. we doen wel meer dan alleen het doorstaan van chemo's. 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' door Jacqueline Z ... Herman van Veen- Opzij, Opzij, Opzij - YouTube ... . 'Vallen, opstaan en weer doorgaan' door Jacqueline Zuidweg, Josette Dijkhuizen - Onze prijs: €15,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Opstaan en weer doorgaan: wie gingen doorzetter Gilbert voor? 1:14 Vallen en opstaan in de Tour: wielrenners gaan altijd door Deze video is alleen in Nederland te bekijken. De schrik zat er ... (Af)vallen, opstaan en weer doorgaan is het dieetboek voor iedereen die gemotiveerd wil raken én blijven! Yneke Kootstra (1965) is voedingsdeskundige en oprichter van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Ze schreef diverse boeken en columns en artikelen over lifestyle. Ze is bekend van het SBS6-programma De Afvallers XXL. Opstaan en doorgaan - verder na verlies, door Willem Ritstier. Na het overlijden van zijn vrouw Will moet Willem Ritstier een heel nieuw leven beginnen: dat van een weduwnaar. Na een aantal maanden vraagt hij toestemming aan zijn kinderen om zich voorzichtig weer op het datingpad te begeven. Je bekijkt nu: Opstaan… en doorgaan, verder na een verlies (Willem Ritstier) € 20,00 In winkelmand Welkom op de website van Strips & Zo Alkmaar, de stripspecialist in het hart van Noord-Holland....

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Ritstier
DIMENSIE
6,70 MB
BESTANDSNAAM
Opstaan... en doorgaan.pdf

OMSCHRIJVING

Na het overlijden van zijn vrouw Will moet Willem Ritstier een heel nieuw leven beginnen: dat van een weduwnaar. Na een aantal maanden vraagt hij toestemming aan zijn kinderen om zich voorzichtig weer op het datingpad te begeven. Zo ontmoet hij allerlei vrouwen, die allemaal hun eigen verhalen hebben. Sommige verhalen grijpen hem meer aan dan hij had verwacht. Daten geeft hem een andere kijk op de relaties van anderen, maar doet hem zich ook afvragen of daten wel iets voor hem is. Ondertussen is hij ook bezig met de verwerking van zijn verlies. Hij vindt veel steun bij zijn kinderen, maar ook bij zijn hond. Langzaam maar zeker krijgt het leven een nieuwe vorm en een nieuwe invulling.

Wil je het boek lezen?Opstaan... en doorgaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Ritstier. Lezen Opstaan... en doorgaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN