Hoffman'S Honger

Hoffman'S Honger - Leon de Winter | Northernlights300.org

...hands boek, Winter, Leon de - HOFFMAN'S HONGER Hoffman's honger van Leon de Winter (1954) heeft de vorm en de spanning van een spionageroman ... NBD Biblion | NBD Biblion ... . "Leon de Winter bereikt een hoog, internationaal niveau met deze roman van grote literaire allure, waarmee hij bijvoorbeeld in de traditie van Kundera, maar ook van iemand als Marguérite Duras of Günter Grass hoge ogen gooit." NBD Biblion levert een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van uw bibliotheek of (school)mediatheek. Verklaring titel: Felix Hoffman heeft honger naar enkele levensvragen en leest filosofie, zich daarbij volproppend met eten. Graag gelezen ... Hoffman's honger - De Bezige Bij ... . Verklaring titel: Felix Hoffman heeft honger naar enkele levensvragen en leest filosofie, zich daarbij volproppend met eten. Graag gelezen: neen, het boek gaat vooral over filosofie, wat me niet echt interesseert en het is nogal moeilijk geschreven. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Winter, Leon de Omslagontwerp Geert Henderickx i.s.m. Rene Abbuhl en foto Chris van Houts - Hoffman's Honger Hoffman's honger | ISBN 9789023419037 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoffman - laat in zijn leven benoemd tot ambassadeur te Praag - belandt in een wereld van geheimen en dubbelzinnigheden en ten slotte blijft hem niets anders over dan te vluchten. Hoffman's honger van Leon de Winter (1954) heeft de vorm en de spanning van een spionageroman. Schram, DH 1998, Dood en hoop in "Hoffman's honger". in E Ibsch, A Kunne & C Pumplun (eds), De literaire dood. Van Gorcum, Assen, pp. 193-202....

INFORMATIE

AUTEUR
Leon de Winter
DIMENSIE
11,39 MB
BESTANDSNAAM
Hoffman'S Honger.pdf

OMSCHRIJVING

De diplomaat Felix Hoffman is een ongewone held, treurend om zijn gestorven kinderen, lijdend onder het verlies van de slaap en zoekend naar de waarheid van de filosoof Spinoza. Hoffman leest Spinoza in de nachten zonder slaap, zich daarbij volstoppend met resten van diners tot de ochtend aanbreekt.Hoffman - laat in zijn leven benoemd tot ambassadeur te Praag - belandt in een wereld van geheimen en dubbelzinnigheden en ten slotte blijft hem niets anders over dan te vluchten.Hoffman's honger van Leon de Winter (1954) heeft de vorm en de spanning van een spionageroman."Leon de Winter bereikt een hoog, internationaal niveau met deze roman van grote literaire allure, waarmee hij bijvoorbeeld in de traditie van Kundera, maar ook van iemand als Marguérite Duras of Günter Grass hoge ogen gooit." - Het Binnenhof"Wat maakt Hoffmans honger tot zo'n geslaagd boek? Het belangrijkste is, denk ik, de hoofdpersoon. (...). Is de persoonlijke tragedie van Felix Hoffman al indrukwekkend beschreven, Hoffman's honger krijgt nog een meerwaarde door de actuele achtergrond waartegen zijn ondergang zich afspeelt. Door de lotgevallen van Hoffman heen geeft Leon de Winter een scherpe beschrijving van het wankelen en het uiteindelijk ineenstorten van het communistische regime in Praag." - Reinjan Mulder, NRC Handelsblad.

Wil je het boek lezen?Hoffman'S Honger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leon de Winter. Lezen Hoffman'S Honger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN