Het kruislabyrint

Het kruislabyrint - André F. Troost | Northernlights300.org

...ende aspecten gaat het in dit boek vooral om de theologische inhoud ... Het kruislabyrint (e-boek) | André F. Troost | 9789023928904 ... . Het kruislabyrint is een zoektocht naar God. Het is geschreven binnen het kader van een uiterst eenvoudige verhaallijn: Max Thomassen, dominee te Duindal, bereidt zich voor op het naderende afscheid van zijn kleine gemeente aan de kust. Het kruislabyrint is een pastoraal journaal: het biedt inzicht in de laatste werkweek van een pastor in een dorp aan de Hollandse kust, Duindal. Op de valreep van zijn emeritaat wordt Max Thomassen bestormd doo ... Het kruislabyrint - 9789023928898 - Hertog ... . Op de valreep van zijn emeritaat wordt Max Thomassen bestormd door diverse theologische vragen. Ondanks verhalende aspecten gaat het in dit boek vooral om de theologische inhoud. Het kruislabyrint is een pastoraal journaal: het biedt inzicht in de laatste werkweek van een pastor in een dorp aan de Hollandse kust, Duindal. Op de valreep van zijn emeritaat wordt Max Thomassen bestormd door diverse theologische vragen. Ondanks verhalende aspecten gaat het in dit boek vooral om de theologische inhoud. In dialogen met diverse gesprekspartners gaat het met name over het ... Het kruislabyrint is een pastoraal journaal: het biedt inzicht in de laatste werkweek van een pastor in een dorp aan de Hollandse kust, Duindal. Op de valreep van zijn emeritaat wordt Max Thomassen bestormd door diverse theologische vragen. Ondanks verha Het kruislabyrint. Auteur André F. Troost. Uitgever: Boekencentrum. ISBN: 9789023928898. 288 pagina's; € 20,00. Geloofsopbouw. Hoe betrouwbaar is de Bijbel? Hoe zit dat nu met de Drie-eenheid, een begrip dat in de Bijbel niet letterlijk voorkomt? Is Jezus God? Hoe dan? Het boek Het kruislabyrint, geschreven door André F. Troost, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het kruislabyrint is een pastoraal journaal: het biedt inzicht in de laatste werkweek van een pastor in een...

INFORMATIE

AUTEUR
André F. Troost
DIMENSIE
3,88 MB
BESTANDSNAAM
Het kruislabyrint.pdf

OMSCHRIJVING

Het kruislabyrint is een pastoraal journaal: het biedt inzicht in de laatste werkweek van een pastor in een dorp aan de Hollandse kust, Duindal.Op de valreep van zijn emeritaat wordt Max Thomassen bestormd door diverse theologische vragen. Ondanks verhalende aspecten gaat het in dit boek vooral om de theologische inhoud. In dialogen met diverse gesprekspartners gaat het met name over het probleem van de Drie-eenheid en over de vraag hoe Jezus werkelijk God kan zijn. Maar evengoed komen vragen aan bod over het ontstaan van het leven, het verschil tussen diverse godsdiensten, de betrouwbaarheid van de Bijbel - kortom: over de betekenis van religie.

Wil je het boek lezen?Het kruislabyrint in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André F. Troost. Lezen Het kruislabyrint Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN