Gevaarlijk spel

Gevaarlijk spel - Liesbeth van Kempen | Northernlights300.org

...e 'machten' is buitengewoon problematisch, Het thrillerdebuut 'Gevaarlijk spel' van Liesbeth van Kempen is een aanrader voor de fans van Esther Verhoef en de dramaserie Hollands Hoop ... Gevaarlijk spel - OCLC ... . Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote zorgen. Ze gaat op onderzoek uit en vindt een raadselachtig dossier op een vreemde ... Gevaarlijk spel. Het thrillerdebuut Gevaarlijk spel van Liesbeth van Kempen is een aanrader voor de fans van Esther Verhoef en de dramaserie Hollands Hoop. Wanneer officier van justitie Margot spoo ... Gevaarlijk spel [recensie] - TrotseMoeders: magazine voor ... ... . Het thrillerdebuut Gevaarlijk spel van Liesbeth van Kempen is een aanrader voor de fans van Esther Verhoef en de dramaserie Hollands Hoop. Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote zorgen. Ze gaat op onderzoek uit en vindt een raadselachtig dossier op een vreemde plek. Al meteen in het eerste hoofdstuk van Gevaarlijk spel wordt de poort naar het paradijs geopend: Van den Hout voert je mee naar een waddengebied gelegen voor de Afrikaanse westkust: Banc d'Arguin. Hier overwinteren honderdduizenden steltlopers die we ook langs de Nederlandse kust zien: de rosse grutto, zilverplevier, kanoet, krombekstrandloper, regenwulp, bonte strandloper en vele andere soorten....

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth van Kempen
DIMENSIE
9,41 MB
BESTANDSNAAM
Gevaarlijk spel.pdf

OMSCHRIJVING

Het thrillerdebuut Gevaarlijk spel van Liesbeth van Kempen is een aanrader voor de fans van Esther Verhoef en de dramaserie Hollands Hoop.Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote zorgen. Ze gaat op onderzoek uit en vindt een raadselachtig dossier op een vreemde plek. Ze weet haar broer, rechercheur bij bureau Amsterdam-Amstelland, en haar goede vriendin Suzan te overtuigen van de ernst van de zaak. Gedrieën volgen ze een vaag maar verontrustend spoor, waarbij ieder een eigen agenda heeft en belangrijke zaken voor de ander verborgen houdt. Maar dan dreigt alles uit de hand te lopen, zo ook de groeiende aantrekkingskracht tussen Louise en Suzan.

Wil je het boek lezen?Gevaarlijk spel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth van Kempen. Lezen Gevaarlijk spel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN