De hogepriesteres van Aruc

De hogepriesteres van Aruc - Tibisay Felida | Northernlights300.org

...the art. De Hogepriesteres van Aruc door Tibisay Felida Op de vlucht voor de inquisitie schept de heks Alice een alternatieve wereld waar het christendom nooit van de grond kwam omdat keizer Constantijn niet voor het kruis maar voor het zwaard en de stier van Mithras koos en Astarte niet voor Maria verruilde ... Betekenis Tarotkaart De Hogepriesteres - De Tarot Lezer ... . De Hogepriesteres - betekenis tarotkaart. Rechtop: Er zijn veranderingen op komst, veelal positief.Onbekende nog verborgen factoren beïnvloeden de kwestie. Wijsheid en innerlijke rust door de vereniging van het bewuste denken en het onbewuste weten. 17 mei 2020 - Inspiratie voor de heksenadel serie. Bekijk meer ideeën over Keltische jurk, Baljurk kledij en Middeleeuwse jurk. De Hogepriesteres is het sy ... Recensie van Wijna Pronk over De hogepriesteres van Aruc ... ... .Onbekende nog verborgen factoren beïnvloeden de kwestie. Wijsheid en innerlijke rust door de vereniging van het bewuste denken en het onbewuste weten. 17 mei 2020 - Inspiratie voor de heksenadel serie. Bekijk meer ideeën over Keltische jurk, Baljurk kledij en Middeleeuwse jurk. De Hogepriesteres is het symbool van begrip. Haar kleding verraad dat zij in een positie verkeerd van grote wijsheid. Zelfs de papieren die zij vasthoudt bevatten esoterische wijsheid. Zij bepaald hoe deze kennis wordt uitgedragen, wanneer en aan wie. Vergelijkbaar met de Magiër twijfelt ook de Hogepriesteres naar aan haar kracht of wijsheid. DE MAN DIE ZIJN GEWETEN ONTLASTTE - Anne van Doorn DE HOGEPRIESTERES VAN ARUC - Tibisay Felida KEUTELTJE - Jennifer Weerman RECHERCHEUR DE KLERK EN HET DOODVONNIS - P.Dieudonné ACHTER DE MAAN IS NIETS - Chris Perdieus BLOEDMAAN - Johnny Bollé HEKSJE MARIELOES - Sophie Schollaert WREDE ONSCHULD - Marianne Swinkels TOVERNIES - Jolanda… Isis de Ruiter, Hogepriesteres van Aruc. In deze serie. Dit eBook voorbestellen. Verkrijgbaar 31-10-2020. Prijs: € 1,80. Prijsgarantie voorbestellingen. Je betaalt pas voor je voorbestelling wanneer de titel verkrijgbaar is. Tais Teng is heeft intussen zo'n honderd twintig boeken gepubliceerd en te veel korte verhalen om nog te tellen. Ze lopen uiteen van kinderboeken als 'De Prins van Kwaakland' tot fantasyreeksen voor volwassenen als de Gran Terre Saga (Boekerij) en Atlantis Ongezonken (Kramat)....

INFORMATIE

AUTEUR
Tibisay Felida
DIMENSIE
12,61 MB
BESTANDSNAAM
De hogepriesteres van Aruc.pdf

OMSCHRIJVING

Isis woont op Curaçao en lijkt op het eerste gezicht een heel gewoon en alledaags leventje te leiden op een Caribisch eiland. Haar leven reikt echter ver buiten de grenzen van wat we de realiteit noemen: regelmatig maakt Isis uitstapjes naar de magische wereld van Aruc. De gave om deze andere werkelijkheid te betreden wordt door de vrouwen in haar familie van generatie tot generatie doorgegeven. Ze is een nakomeling van Alice Kyteler, die in de 13de eeuw wegens beschuldiging van hekserij vanuit Ierland naar een andere werkelijkheid vluchtte. Acht eeuwen later blijkt de jacht op heksen nog steeds actueel. Isis die in harmonie leeft met de medemens en natuur, moet uitkijken voor haar buren en medekerkgangers. Ze kunnen haar lichaam niet meer op een openbare plein verbranden, maar misschien zouden ze de heksenjacht in een modern jasje kunnen steken. Wat kunnen de gevolgen zijn als ze niet oppast? In dit debuut slaagt auteur Tibisay Felida erin de magie in het alledaagse en het alledaagse in de magie te verweven.

Wil je het boek lezen?De hogepriesteres van Aruc in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tibisay Felida. Lezen De hogepriesteres van Aruc Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN