Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies

Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies - C. Hannabarger | Northernlights300.org

...p vier cruciale gebieden en breng je bedrijf in balans ... Balanced scorecard strategy for dummies (Engels) door ... ... . Stel en behaal doelen door... Balanced Scorecard voor Dummies . Consulting voor Dummies . NUR Codes (sub) 800 Bedrijfskunde algemeen. Het onmisbare middenkader . Bloggen als een pro in 60 minuten . Het recht op een baas . Emailmarketing in 60 minuten . Fail . Slimmer online werken in 60 minuten Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Voor Dummies - Balanced ... Balanced Scorecard voor Dummies druk… - voor €26,59 ... . We raden u aan het boek van Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies PDF te downloaden op onze website mmark.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies Balanced Scorecard voor Dummies | ISBN 9789043014083 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Balanced scorecard voor dummies + aantekeningen college. BSC Samenvatting, Hoofdstuk 1, 2, 3 en 4. Avans H...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Hannabarger
DIMENSIE
4,82 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Focus je op vier cruciale gebieden en breng je bedrijf in balans. Stel en behaal doelen door Balanced Scorecards toe te passen die echt werken. Dit praktische boek laat zien hoe je aandacht besteedt aan meer dan je resultaten. En hoe je de doelen die je hebt gesteld voor de behoeften van je klanten, groei en opleiding,financiële gegevens en productiviteit in evenwicht brengt.Ontdek bewezen strategieën om deze gebieden het beste te analyseren zodat er evenwicht binnen je bedrijf ontstaat en je het succes krijgt dat je wilt.Chuck Hannabarger is oprichter en directeur van PSI Associates.Rick Buchman heeft ruime ervaring met kwaliteits-, Six Sigma- enLeanprogramma's.Peter Economy is redacteur bij het tijdschriftLeader to Leader.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Hannabarger. Lezen Voor Dummies - Balanced Scorecard voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN