Toolkit gezinsbegeleider in de wijk

Toolkit gezinsbegeleider in de wijk - Marieke van Rooij | Northernlights300.org

... van opvallende wijkkenmerken. Ondersteunende tools Toolkit gezinsbegeleider in de wijk beslaat vijftien jaar ervaring in het brede veld van jeugdhulpverlening ... Samenvatting: toolkid gezinsbegeleider in de wijk - / - Stuvia ... . Het bevat vele praktijkvoorbeelden van de auteur en collega's. Met het boek hoopt de auteur studenten en collega's te inspireren voor het mooie werk met gezinnen, in een tijd van grote verandering. Toolkit gezinsbegeleider in de wijk beslaat vijftien jaar ervaring in het brede veld van jeugdhulpverlening. Het bevat vele praktijkvoorbeelden van de auteur en collega's. Met het boek hoopt de auteur studenten en collega's te inspireren voor het mooie werk met gezi ... Samenvatting Toolkit gezinsbegeleider in de wijk - Stuvia ... . Het bevat vele praktijkvoorbeelden van de auteur en collega's. Met het boek hoopt de auteur studenten en collega's te inspireren voor het mooie werk met gezinnen, in een tijd van grote verandering. Toolkit gezinsbegeleider in de wijk. eigen regie, teamwork en hulpverlening. Marieke van Rooij Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Toolkit gezinsbegeleider in de wijk, geschreven door Marieke van Rooij. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Sociale opleidingen, SPW, SPH, Pedagogiek & Jeudgzorg. Toolkit gezinsbegeleider in de wijk biedt hulpverleners een groot aantal praktische, werkzame instrumenten voor het werken met gezinnen 'aan huis'. Deze zijn verdeeld over acht verschillende domeinen: opvoeden, relaties en vriendschap, lichamelijke gezondheid, emotionele gezondheid, school, werk en vrije tijd, financiën, huisvesting en justitie. Het jeugdstelsel ondergaat momenteel een grote omslag; de transitie jeugdzorg moet leiden tot minder bureaucratie en minder versnippering van zorg. Hulp wordt meer herkenbaar en dichterbij gezinnen georganiseerd. Ook voor hulpverleners betekent dit vaak een grote...

INFORMATIE

AUTEUR
Marieke van Rooij
DIMENSIE
7,60 MB
BESTANDSNAAM
Toolkit gezinsbegeleider in de wijk.pdf

OMSCHRIJVING

Toolkit gezinsbegeleider in de wijk 1e druk is een boek van Marieke van Rooij uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088504952 'Verbaal judo' leert u de basisprincipes van een gesprekstechniek die op een prettige en relatief eenvoudige wijze bedekte aanvallen kan neutraliseren. 'Verbaal judo' is afgeleid van de principes van oosterse vechtsporten. Het is een effectieve en elegante verdedigingskunst met een preventief effect.

Wil je het boek lezen?Toolkit gezinsbegeleider in de wijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marieke van Rooij. Lezen Toolkit gezinsbegeleider in de wijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN