Dorp achter tralies

Dorp achter tralies - Auke Zeldenrust | Northernlights300.org

...e samenleving, een dorp achter de tralies ... Undercover Achter Tralies gemist? Kijk het op TVblik! ... . Zoals in vele dorpen en in steden, werken hier ook een dokter, een tandarts en een kapper. Er zijn kerkdiensten, sporttoernooien en vader- en kinddagen. De bekende verslaggever Auke Zeldenrust spreekt op vrijdag 14 november in De Schierstins te Feanwâlden. Hij vertelt daar naar aanleiding van zijn boek 'Dorp achter tralies', over het dagelijks leven in de Leeuwarder gevangenis. De lezing begint om 20.00 uur. Tijdens ... Dorp achter tralies - Auke Zeldenrust | Boeken.com ... . De lezing begint om 20.00 uur. Tijdens de verschillende lezingen die Zeldenrust reeds heeft gegeven, blijkt hij een begenadigd spreker. Hij […] Het gezin houdt van het leven in een dorp en vindt het belangrijk mee te doen. Verder in het nieuws. PREMIUM. OM wil Almelose autohande­laar als baas van drugsbende zes jaar achter tralies. De bekende verslaggever Auke Zeldenrust vertelde over zijn boek Dorp achter tralies voor de leden van Passage en belangstellende in het Pro. Rege in Kollum. Hij vertelt daar naar aanleiding van zijn boek over het dagelijks leven in de Leeuwarder gevangenis. Het boek geeft een kijkjein een wereld die voor de meesten van ons onbekend […] Het boek dorp achter tralies is niet een normaal leesboek. Journalist Auke Zeldenrust heeft een jaar lang de PI (Penitentiaire Inrichting) in Leeuwarden gevolgd. Hij heeft heel veel dagen doorgebracht in de gevangenis. Niet alleen als journalist om verhalen te horen, ... Get this from a library! Dorp achter tralies. [Auke Zeldenrust; Tryntsje Nauta] -- Verhalen en foto's van gevangenen, bewaarders en dienstverleners binnen de Penitentiaire Inrichting Leeuwarden, ook wel De Marwei genoemd. Dorp achter tralies niemand doet vrijwillig kwaad. Auke Zeldenrust . In de gevangenis in Leeuwarden zitten 248 mannen vast voor de meest uiteenlopende delicten. De PI Leeuwarden, in de volksmond De Marwei geheten, herbergt dieven, drugshandelaars, beroepscriminelen en moordenaars. ... Een kijkje in het dorp achter tralies. Ook een demonstratie van het Interne Bijstands Team (IBT) stond op het programma. Een jeugdige bezoeker mag zich uitleven met de wapenstok. Dorp achter tralies. In de gevangenis in Leeuwarden zitten 248 mannen vas...

INFORMATIE

AUTEUR
Auke Zeldenrust
DIMENSIE
6,49 MB
BESTANDSNAAM
Dorp achter tralies.pdf

OMSCHRIJVING

In de gevangenis in Leeuwarden zitten 248 mannen vast voor de meest uiteenlopende delicten. De PI Leeuwarden, in de volksmond De Marwei geheten, herbergt dieven, drugshandelaars, beroepscriminelen en moordenaars. Samen met de ruim tweehonderd mensen die in de gevangenis werken, vormen de gedetineerden een aparte samenleving, een dorp achter de tralies. Zoals in vele dorpen en in steden, werken hier ook een dokter, een tandarts en een kapper. Er zijn kerkdiensten, sporttoernooien en vader- en kinddagen. Journalist Auke Zeldenrust bracht in 2012 tientallen dagen door in de PI Leeuwarden. Hij interviewde gedetineerden, bewakers en medewerkers. De weergave van deze gesprekken, ondersteund door de fraaie fotografie van Tryntsje Nauta, vindt u in dit boek.

Wil je het boek lezen?Dorp achter tralies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auke Zeldenrust. Lezen Dorp achter tralies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN