De vergever

De vergever - Robert Anker | Northernlights300.org

...t ondertekenen, die bepaalt dat hij een gedeelte of de hele opleidingskosten terugbetaalt, wanneer de werknemer binnen een paar jaar na het voltooien van de opleiding een andere baan aanvaardt ... IOB Werkgevers - De Leerrekening ... . Overzicht van de voordelen van fietsleasing voor werkgevers Vitaliteit: fiets je fit en energiek Wie regelmatig fietst, is fit, energiek en ook nog eens gemiddeld 1-2 dagen minder vaak ziek per jaar. En een zieke werknemer kost al gauw zo'n € 300 per dag. Tel uit je winst. Een ... De werkgever moet dan wel een zorgvuldig traject doorlopen. Er moeten redelijke voorstellen worden gedaan.' En kan het tijdens een reorganisatie? Moonen: 'Ja, in he ... Werkgevers (Home) | UWV | Werkgevers ... . Tel uit je winst. Een ... De werkgever moet dan wel een zorgvuldig traject doorlopen. Er moeten redelijke voorstellen worden gedaan.' En kan het tijdens een reorganisatie? Moonen: 'Ja, in het geval van een reorganisatie kunnen sommige functies vervallen, worden aangepast of anders gewogen. Als werkgever is het van belang om de regels rond de identificatieplicht altijd goed in acht te nemen. Zo voorkom je dat jouw bedrijf werknemers in dienst neemt die illegaal in Nederland werken. Bovendien loop je hiermee geen risico om een boete te krijgen bij controles, bijvoorbeeld van de Inspectie SZW....

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Anker
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
De vergever.pdf

OMSCHRIJVING

Sander Schwartz is een succesvolle onderzoeksjournalist bij een weekblad als een burn-out hem het werk onmogelijk maakt. Na zijn genezing groeit hij uit tot een gelauwerde schrijver, totdat op een dag zijn nieuwe roman door zijn uitgever geweigerd wordt en zijn leven opnieuw instort. Dat gebeurt hem vervolgens nog een paar keer (na een ongeluk, na het vertrek van een geliefde), en hij besluit zijn memoires te schrijven om erachter te komen waarom hij de kern van zijn leven steeds lijkt te missen. Zo wordt De vergever een roman over het moeizame proces om tot zelfkennis te komen en hoe je daarmee je leven kunt veranderen.

Wil je het boek lezen?De vergever in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Anker. Lezen De vergever Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN